maanantai 29. syyskuuta 2014

Keltainen sekaskittlette

Näidenkin kynsien teosta on sen verran aikaa, että en oikeen muista mitään. Tarkotuksena oli tehdä keltainen skittlette, jotta saisin käytettyä pitkästä aikaa Kikon keltaista shimmeriä. Multa nimittäin pyydettiin, että tekisin kyseisellä lakalla kynnet, joten tässäpä tulee.

Kaikkiin kynsiin lakkasin pohjalle kerroksen OPI:n I Just Can't Cope-acabanaa, sillä ainakaan Kiko ei peitä itsestään tarpeeksi. Keskisormessa on sitten tuo Kiko, jota laitoin muistaakseni kaksi kerrosta. Sen päälle laitoin siirtokuvan, joka osottautu hiukan hankalaksi. Ensinnäkin, nuo siirtokuvat on mun kynsille vähän liian isoja, nimittäin aattelin tilatessa, että käytän niitä nauhamaisesti kynsien tyvissä. No mutta nuohan oisvat peittäneet puol kynttä sillä tavalla, joten laitoin pituussuunnassa. Siirtokuvat jämähti tasan siihen, mihin ne ekalla kerralla laittoi, joten vinossahan ne olivat lopulta.


Nimettömässä on kaksi kerrosta OPI:n You're So Flippy Floppya, joka ei kyllä sopinut lämpimän oranssinkeltaisen Kikon kanssa yhteen.. Loppuihin kynsiin tein liukuvärjäykset Kikolla ja GOSHin oranssilla shimmerillä.

Lopputuloksesta en sillon tykänny ollenkaan, mut näin jälkeen päin kuvia katellessa ei kynnet näytäkään niin hulluilta. Voisin jopa väittää, että kuvassa kynnet näyttää jopa paremmalta kuin livenä:)

Mulla oli muuten kuva lakoistakin, mut koska otin sen vasta jälkeen päin, on se nyt vieläkin kamerassa. Ja ei, mä en yhen pullokuvan takia jaksanu siirtää kuvia koneelle:D


OPI - I Just Can't Cope-acabana
OPI - You're So Flippy Floppy
Kiko - 821
GOSH - Orange Drops

EDIT. Muistinpa vasta jälkikäteen, että siirtokuva-arkki on saatu Born Pretty Storesta (hyvä minä..). No mutta kuitenkin, koodilla 2UG10 saa 10% alennuksen ostoksista ilman, että hyötyisin siitä mitenkään.

14 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Ne onkin tän lakkauksen onnistunein osa:D

   Poista
 2. Tosi kauniit ja pirteät kynnet ja ihana siirtokuva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Unohin muuten postaukseen laittaa, että siirtokuvat on saatu Born Pretty Storesta, hyvä minä. Pitääkin lisätä vaikka huomenna linkit.

   Poista
 3. Kyllä nää on musta aivan äly kauniit!<3

  VastaaPoista
 4. Tosi nätit ja ihanan aurinkoiset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivasti piristi kyllä päivää nää värit! Kiitos:)

   Poista