perjantai 5. syyskuuta 2014

Kokokynnen siirtokuvat

Mun siirtokuvainnostuksen kanssa samaan aikaan saapu Born Pretty Storelta paketti, josta löyty jopa kaksi arkkia siirtokuvia. Toinen arkki oli yhtä yhtenäistä kuviota, jota aattelin käyttää koko kynsille. Arkissa on aivan ylisöpöjä kukkia ja pikkulintuja, kattokaa nyt:


Vähän kammoksuin näidenki testaamista, sillä oon lukenu kauhutarinoita kokokynnen siirtokuvista. En tienny yhtään, miten peittäviä nämä kuvat olisi, joten lakkasin pohjaksi kynsiin ensin kaksi kerrosta valkoista. Ja hyvä että lakkasin, sillä arkin tausta on pelkkä läpinäkyvä kalvo. Nää söpöt kuviot saa siispä vaikka minkäväriselle taustalle.

Leikkasin reilun kynnen kokosia palasia arkista, jotka liottelin vedessä. Kuva irtosi tosi helposti pahvista, ja kynnellä sitä pysty vielä vähän liikutella. Sain tosin ryppyjä aikaseksi, sillä kuvat oli tosi ohuita ja liikuttelin ehkä vähän liikaa niitä kynnellä. Putsaamisessa ilmeni seuraava ongelma, sillä reunoista tuli tosi suttuset, vaikka koitin olla tosi varovainen. Lopputulokseen oon kuitenki ihan tyytyväinen:)


Koska laitoin siirtokuvat vaan kahteen kynteen per käsi, muihin kynsiin tarvittiin värilakka. Valitsin sinisen, sillä aika paljon siirtokuvissakin on sinistä. OPIn Can't Find My Czechbook oli ihan nappivalinta värin puolesta! Lakka peitti ja levittyi nätisti kahdella kerroksella kuten ennenkin. En ollutkaan pitkään aikaan käyttäny tuota sinistä, joten oli ihana saada se kynsille taas. Ehdottomasti yks mun lempparisinisistä:)

Vaikka päävärit olikin sininen ja valkonen, liialta suomifliilikseltä vältyttiin (onneksi!). Yleensä nimittäin vältän sinisen ja valkosen yhdistelmää, hrr.. :D


OPI - Can't Find My Czechbook
Gina Tricot - White


Siirtokuva-arkki on siispä saatu Born Pretty Storelta. Koodilla 2UG10 saat 10% alennuksen tilauksista. En hyödy linkkien klikkailuista tai koodin käytöstä.


28 kommenttia :

 1. Ihanat kynnet. Mulla on tuo sama siirtokuva-arkki ja taidanpa ottaa sen heti kokeiluun sun innoittamana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ota ihmeessä, ite ihastuin ainakin tosi paljon tuohon kuvioon! :)

   Poista
 2. Hyvän lakan olet valinnut rinnalle, todella kauniit kuvat sekä kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Czechbook on kyllä tismalleen samanvärinen noiden sinisten kohtien kanssa:) Kiitos!

   Poista
 3. Ihailinkin näitä jo Instassa, ja mietin etten ollut nähnyt näitä just nyt vielä blogissa, mutta tää postaus olikin näköjään mennyt multa ohi pari päivää sitten.. Tosi kivan näköinen tuo siirtokuva-arkki, ja yhä edukseen myös kynsillä! Mä en varmaan osaisi käyttää tuollaisia koko kynnen siirtiksiä. O_o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi huomasit, vaikkakin vähän jäljessä:) Ja kylläpäs muuten osaisit, kun kerran mäkin osasin! Tää oli meinaa vasta toka kerta ku käytin siirtokuvia;D

   Poista