perjantai 12. syyskuuta 2014

Ruususkittlette

Näihin seuraaviin kynsiin sain inspiraation näkemästäni kuvasta, jonka valitettevasti oon jo hävittäny. En siis osaa sanoa, keltä tarkalleen sain inspiksen.. Oikeestaan matkin niistä kynsistä vaan värit ja tuon ruusuaksenttikynnen.

Pinkiksi lakaksi valikoitui mun ihan eka OPI, Strawberry Margarita. Se on myös kaikista mun pinkeistä lakoista sävyltään paras, tuollanen kirkas ja mehukas pinkki. Lakka peitti ja levittyi loistavasti kahdella kerroksella, eikä mitään moitittavaa siitä ole:)


Peukalo, keski- ja pikkusormet lakkasin Ginan valkosella lakalla, joka käyttäytyy vieläkin oikein mallikkaasti, vaikka sitä on enää kolmannes pullossa jäljellä. Etusormeen pääsi Ginan musta lakka, jota laitoin kaksi kerrosta. Lopuksi kynnet saivat vielä pilkkutikulla tehdyt pallot koristeiksi juuriin.

Keskisormeen tein ruusut siten, että ensin tein pilkkutikulla ja Strawberry Margaritalla epämääräsen muotosia palloja, ja ne sitten reunustin mustalla akryylimaalilla. Lehdet on tehty vihreällä ja mustalla akryylimaalilla. Mulla oli tarkotuksena maalata ruusut nopeasti ja hiukan huolimattomasti, mut aloin jossain vaiheessa tehdä vähän liian tarkkaa työtä. Huolimaton osasin kyllä olla päällyslakkaa laittaessa, sillä onnistuin levittämään ruusuja.


Aluksi en pitäny tästä skittlettestä yhtään, mut seuraavana päivänä kynnet näyttikin aika kivalle:) Mulle käy tosi monesti niin, että heti teon jälkeen en tykkää lakkauksista yhtään, mut vähän ajan päästä ne onkin kivat.


OPI - Strawberry Margarita
Gina Tricot - White
Gina Tricot - Black

Oumaxi-akryylimaalit, musta ja vihreä

18 kommenttia :

 1. On kyllä tosi kivat! Tuttu fiilis että heti kun kynnet on valmistuneet, niin ne jotenkin tökkii mutta jonkun ajan päästä näyttääkin kivoille. Kannattaa siis kirjottaa postaukset aina vähän myöhässä:)
  Pilkkutikulla tehdyt pallerot ovat hauska yksityiskohta, simppeli mutta toimii loistavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!
   Joo pyrin kanssa kirjottamaan postaukset aikasintaan pari päivää lakkauksien teon jälkeen, muuten tulee liikaa valitusta tekstiin:D

   Poista
 2. On kyllä nätit. Varsinki pallot on upeat.

  VastaaPoista
 3. Varmaan hienoimmat maalatut ruusut ikinä! Itekin oon innostunut ruusukynsistä tällä hetkellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, oon ihan otettu tästä, kiitos! Ruusukynnet on ihan parhautta:)

   Poista
 4. Tosi nätit! Noi ruusut on aivan ihanat! :)

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis skittlette! ♥

  VastaaPoista