maanantai 15. syyskuuta 2014

Sinistä glitterillä

Ainoa ongelma parin viikon takaisten kynsien postaamisessa on se, ettei enää muista kyseisestä lakkauksesta paljoakaan. Näin kävi taas, joten hirveesti ei tekstiä tällä kertaa irtoa:D

Aika perusskittlette syntyi helposti parilla glitterillä ja yhdellä cremellä. Olin jo pitkään halunnu yhdistää Essien kauniin On A Silver Platterin vaaleansinisen kanssa, ja nyt vihdoin toteutin sen! Vaaleansinisenä lakkana toimi Freshcoverin Summer Sky, jota riitti pidemmillekin kynsille kaksi helppoa kerrosta. Lakkasin sitä nimettömään ja keskisormeen sen kaksi kerrosta ja muihin yhden.

On A Silver Platteria en viittiny yksistään kerrostaa, joten siksi laitoin Summer Skyn alle. Glitterkynsiin laitoin lakkaa 2-3 kerrosta. Tuosta lakasta tulee kyllä glitteriä todella reilusti kerrallakin. Esittelin lakan aiemmin tässä postauksessa, joten sieltä löytyy tarkempaa tietoa lakasta, mikäli joku kiinnostui:)


Vaaleansinisiin kynsiin asettelin lopuksi dotting toolilla kolme glitteriä per kynsi. Suurehkot hexit on ongittu OPI:n I Snow You Love Me -lakasta. Nuo hexit hakkaa kyllä strassit ihan sata-nolla!

En ollu oikeen varma valmistuessa, tykkäänkö vaiko en, mut näin jälkeen päin kuvassa näyttäkin ihan kivalta:)


Freshcover - Summer Sky
Essie - On A Silver Platter
OPI - I Snow You Love Me

20 kommenttia :

 1. Oih, todella kauniit kynnet, tykkään ^_^

  VastaaPoista
 2. Jos et oo varma tykkäätkö, ni mä oon ainakin 100 varma, että mä tykkään <3 Kauniit!

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään! :) On tuo Silver Platter vaan komea lakka myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ehdottomasti yksi kauneimmista glittereistä mitä on nähty!

   Poista
 4. Nätit! Hyvä yhdistelmä kauniita lakkoja :)

  Silver Platterin omistan itsekin ja nyt on viimein I Snow you love me:kin matkalla luokseni postissa. Oon himoinnut sitä ikuisuuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Tuut kyllä ihastumaan I Snow You Love Men hexeihin, ne on niin ihanan monikäyttösiä 8)

   Poista
 5. Ihanat! I Snow You Love Me pitäis kyl varmaan hankkia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aattelin aluks pärjääväni ilman sitä, mut on se vaan niin kätevä lakka! Helposti saa koristeet, jotka korvaa strassit ja on vielä monta kertaa kauniimmat:) Suosittelen hankkimaan!

   Poista