keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Mahtipontinen postipäivä

Nyt tulee pieni katko käsinmaalausviikkoon, sillä mun on ihan pakko tulla näyttämään, mitä kivaa posti mulle eilen toi! Maalailut saa siis odottaa - huomiseen.

Blogia kauemmin seuranneet varmasti muistavat edellisvuosilta täällä esitellyt Ciatén Mini Mani Month -joulukalenterit. Samainen merkki julkaisi myös tänä vuonna joulukalenterin, joka kantaa nimeä Mini Mani Manor. Epäilin jonkun aikaa, tarvitsenko tosiaan tänäkin vuonna kalenterin, mut nähtyäni sen, en voinut olla tahtomatta. Ihan oikeesti, kattokaa nyt:


*tuuletustakirkumistahehkutustasekoamista!!!!!!!!!!!!!*

Mini Mani Manor on ehdottomasti hienompi kuin edeltäjänsä!
Joulukalenteri sisältää tänä vuonna 15 minikynsilakkaa (5 ml), yhden täysikokoisen lakan (13,5 ml), kuusi glitterpulloa, yhden helmipullon ja jouluaiheisia tarroja. Kalenterin kynsilakoista mulla on ennestään jo viisi, mutta en anna sen haitata. Voihan ylimääräiset vaikkapa myydä, jos ei muuten tule käytettyä. Uskon kuitenkin, että käyttöä on, sillä lakat ovat niin pieniä.

Mini Mani Manor on tilattu Ciatén sivuilta, jossa se maksaa 49 puntaa. Suomeen toimitettuna hintaan lisätään postikulut 12,95 puntaa, joten yhteishinnaksi tulee reilu 61 puntaa. Euroiksi muutettuna se tekee...melko paljon. Kalenterin saa myös tilattua lahjapaperiin käärittynä, jolloin hintaa tulee lisää kaksi puntaa.

Täytyy kyllä kehua toimitusta! Tehtiin tilaus sunnuntaina, se lähti Iso-Britanniasta maanantaina, ja jo tiistaina kalenteri saapui kotiovelle toimitettuna. Ihan supernopeaa toimintaa. Tosin jos ketään ei olisi ollut kotona, paketin olisi saanu mahdollisesti vasta loppuviikosta.

Edellisinä vuosina oon esitelly kalenterista tulleen lakan päivittäin. Viime vuonna sain kuitenkin valituksia asiasta, sillä monella muulla suositummalla bloggaajalla oli blogissaan samanlainen esittely kalenterista. En siispä oo vielä päättäny, miten toteutan esittelyn tänä vuonna. Ehkä kerran viikossa kaikki viikon lakat? En yhtään tiedä, joten ehdotuksia otetaan vastaan:)


Joulukuuta odotellessa ♥

Ai niin, viime vuoden koostepostaus löytyy täältä, ja sitä edellisen taas täältä.

24 kommenttia :

 1. Tämmönen olisi kyllä niin upea <3 Mua ei haitannut se, että useammassa blogissa oli päivittäiset esittelyt lakkapulloista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä suositella! Ja kiva kuulla :) Mulla tuli vaan sellanen olo, että oli vähän turha postata näitä, kun kaikkialla muuallakin oli.

   Poista
 2. Mä kyllä kannatan päivittäistä esittelyä, ei kukaan voi "omia" ideaa ja en voi kuin ihmetellä, mistä kaikista ihmiset valittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo anonyyminä on helppo valittaa kaikesta. Ehkäpä siis lähden tänä vuonnakin esittelee näitä - onhan siitä tullut jo jonkinlainen tapa:)

   Poista
 3. Minä myös kannatan jokapäiväistä esittelyä! Ei kannata kuunnella niitä valittajia! <3 Itse myös hankin kyllä tänäkin vuonna kalenterin! PAKKO <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä vaan tuli viime vuonnakin sellanen tunne, että ei kukaan varmaa mun blogista niitä esittelyjä lue, kun paljon suosituimmissakin esitellään lakat.. Mut en mä vaan voi jättää tätä jakamatta täälläkin! <3

   Poista
 4. Oon kauan halunnut tollasen jos kattois tänä vuonna. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen:) Tää on mun kolmas kalenteri, ja ei voi olla muuta ku tyytyväinen! Joka vuosi ollut edellistä parempi.

   Poista
 5. Tottakai ne saa esitellä joka päivä! Mua ei ainakaan häiritse, omaan blogiin saa nyt kirjottaa ihan mitä vaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ei kukaan voi määrätä mitä kirjotan. Pistää vaan miettimään, et kirjottaako sitte esittelyt turhaan..? Mä kuitenki viime vuonna joka aamu uhrasin kallisarvosta aikaa postauksiin:D

   Poista
 6. Ja mitähän ihmettä :D Eiköhän jokainen esittele miten haluaa ja siun lisäksi oli vain toinen miun lukulistalla joka esitteli Ciaten kalenteria ja kumminkin molemmilla on erilaiset tavat kuvata. Myös mielipiteet on aina erilaisia lakoista, toinen tykkää, toinen ei :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tais olla kolme - ellei neljä - blogia listalla:D Tuo on kyllä totta; jokaisella on kuitenki erilaiset kuvat ja esittelyt:)

   Poista
 7. Jokapäiväinen esittely tietty! Mitä väliä vaikka muilla blogeilla on sama ajatus, ei ole kuitenkaan kahta samanlaista esittelyä!

  Minäkin haluaisin tuon ihanuuden, tuollaista jo viime vuonna huokailin, mutta ei taida rahatilanne sallia :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! :)
   Tää on kyllä harmillisen kallis.. Mullakaan ei ois rahat riittäny, mut onneks sain joululahjaksi.

   Poista
 8. Kannatan päivittäin esittelyä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luultavasti tämä toteutuu - niin moni kannustanu ja toivonu:)

   Poista
 9. Voih, taas huokailen kyseisen kalenterin perään mutta taaskaan ei rahat riitä... Ehkä ensi vuonna (noin sanoin viime vuonnakin :D) Pakko myös kysyä, että missä myyt ylimääräisiä kynsilakkojasi jos niitä joskus myyt? Vietkö ihan perinteiselle kirppikselle vai myytkö niitä jollain tietyllä nettikirppiksillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, mutta ehkä ensi vuonna sitten suakin onnistais?:)
   Mulla on täällä blogissa Myytävät-sivu tuolla oikeessa sivupalkissa, mistä löytyy myynnissä olevia lakkoja. Lisäkis laitan lakat myyntiin Facebookin Kynsikoristekirppikselle, jonka löytää varmasti kun haet tuolla nimellä:) Sinne vaan liittymään!

   Poista
 10. Minä olen myös samaa mieltä, että voi ne päivittäin esitellä. Kyseessä on kuitenkin sun blogi ja sä saat tehdä asiat jus niin kuin itse haluat. :) Niitä on kiva katsella, vähän kuin itse pääsisi osalliseksi joulukalenteriin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, se on kuin kuvakalenteri muille! :D

   Poista
 11. Joka päivä on kiva. Se on samalla itelleki joulukalenteri!
  Byää ku ei oo rahaa hommata tota itelle, turhan kallis mun pörssille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, lisää kannattajia:)
   Vähän helpottais, jos ei tulis niin suuret postikulut päälle.. Mut onhan se silti hintava. Kaksi vuotta sitten maksoin (ilman postikuluja) 10 puntaa vähemmän kalenterista.

   Poista
 12. Ei oo totta, siis oikeasti joku viittiny valittaa siitä! Käsittämätöntä! Musta ainakin oli tosi kiva lukea sun ja muiden kalenteripostauksia ja vertailla omia mielipiteitä lakoista muiden mielipiteisiin :) Kalenteri on matkalla tännekin, mutta en tiedä vielä postailenko tänä vuonna päivittäin. Joulukuuta odotellessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä.. Mun mielestä kans on kiva kun voi muualtakin lukea mielipiteitä:)
   Onhan siinä joka päivä postatessa ihan hirveä homma, joten vielä on itelläkin mietinnässä, jaksanko:D

   Poista