keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Night Ranger

Silloin kun ei ole aikaa tehdä monimutkaisia kynsiä, on hyvä testata käyttämättömiä lakkoja. Tällä kertaa käyttämättömistä valikoitui viimenen testaamaton Dance Legend.

Night Ranger kuuluu Wow Prism -kokoelmaan, joka sisältää jellypohjaisia lakkoja holohiutaleilla. Night Ranger on sarjan tummansininen yksilö ja ihan täynnä noita sädehtiviä hituloita! Ostin tän toivoen, että tää olisi dupe Zoyan Dreamille ja L.A. Girlin Brilliant Bluelle, mut eipä toiveet toteutuneetkaan. Hankala kyllä verrata, kun kumpaakaan en omista.

Joka tapauksessa Night Ranger on IHANA. Vaikka peittävyyteen tarvitaankin kolme kerrosta pitkille kynsille, tuijotin tätä ihan taukoamatta. Niin upea sinisen sävy ja nuo holohiput♥ Kuvia tuli otettua paljon, joten mennään pidemmittä puheitta niihin.
Yllä olevat kuvat on otettu lightboxissa, mut otin kuvia myös pelkän päivänvalolampun alla ilman lightboxia. En siltikään oikein onnistunut saamaan holoefektiä näkyviin (livenä kyllä näky!). Alla olevat kuvat on kuitenkin ilman lightboxia otettuja:)

Dance Legend - Night Ranger

24 kommenttia :

 1. On kyllä kieltämättä upea lakka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain, ja livenä vielä hienompi:)

   Poista
 2. Oih, tuossa on kuin sokerilakan kimallus ilman tekstuuripintaa. Tämä saattaisi olla tarpeellinen sinisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Mikäli sinisistä lakoista tykkäät, niin suosittelen tätä:) Yksi mun lempisinisistä!

   Poista
 3. Upea lakka, siis mikä kimallus! Ps. Kuvat on täydelliset <3

  VastaaPoista
 4. Wow Prism-lakat on jotenkin menny multa ihan ohi mutta tämähän on ihan tajuttoman hieno:o Täytyy tutustua kokoelmaan tarkemmin ja joutunen hankkimaan jonkun tai joitakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua himottais vielä se turkoosi versio näistä! Luultavasti kaikki on yhtä upeita kun tämä:)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Holokimallus on kyllä jotain niin upeaa tässä lakassa:)

   Poista
 6. Mä katsoin ekana että sehän on mun Beautiful Lie, mutta eipä siis sittenkään ihan samansävyinen - alkaakos tässä jo värisokeaksi tulla... Mutta noi Wow Prism lakat on kyllä aivan ihania, jos superholotuksesta tykkää!! Ihana on tämäkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Beautiful Lie näyttää myös hienolle, mut tykkään enemmän tän Night Rangerin rehellisen syvästä ja puhtaasta sinisen sävystä:) Voisin kyllä kotiuttaa useemmankin kokoelman lakan..

   Poista
 7. Aivan uskomattoman nätti lakka! Voisi olla perusteltua hankkia, vaikka omistankin Dreamin dupen. Ei tämä kuitenkaan näytä siltä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei tää munkaan mielestä näytä yhtään Dreamilta, joten voit ihan huoletta hankkia tämän;D

   Poista
 8. Vinkki, uusi kynsitarvikekauppa ;D
  http://www.blusher.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatkon kannalta tiedoksi, että pidetään nämä kommenttiosiot puhtaana mainonnasta. Sähköpostiin voi tämmöset viestit laittaa, jos välttämättä haluaa.

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Jep, tuijottelin tätä ihan lakkaamatta:D

   Poista