perjantai 17. lokakuuta 2014

Pöllölakkaa

MiNailsilta saa nykyään venäläisiä Dance Legend -lakkoja, joista oli elokuussa menossa ennakkotilaukset. Nähtyäni Anna Gorelovan ja Dance Legendin yhteistyön tuloksena syntyneet pöllölakat, en vaan voinut olla tilaamatta niitä! Jotenki puistattaa ajatus venäläisistä kynsilakoista, mut voi hyvää päivää kuinka upeita tuon merkin lakat ovat! Jotkut ovat valittaneet, että nämä haisevat tosi pahalle, mut ite en ainakaan huomannu mitään ihmeellistä näiden hajussa.Muodostin ensin pakkomielteen Lebedushkaan, joka on jäätävän kaunis vihertävänsininen tekstuuri kultaisella shimmerillä. Se pääsi myös tilatuista lakoista heti ekana kynsille, tosin ei yksinään, sillä kovin peittävää tavaraa tuo ei ole. Lakkasin alle vaaleansinisen Freshcoverin Summer Sky (tuo on kai myös venäläinen merkki?), ja sen päälle 2-3 kerrosta Lebedushkaa. Tekstuuriksi pinta oli aika vaisu; ei oikein karhea eikä tasainen.. Luultavasti yksi päällyslakka kerros olisi tasoittanu tän hyvin.

Halusin Lebedushkan mahdollisimman moneen kynteen, mut en kuitenkaan kaikkiin. Pitkästä aikaa mentiin siispä vanhalla kunnon aksenttikynnellä! Nimettömissä on samaista Summer Skyta kaksi kerrosta, ja sen päälle pilkuttelin kukkia pilkkutikulla ja Essien Truth or Flarella. Kukkien keskellä ja ympärillä on OPI:n glassflecked GoldenEye. Suorastaan rakastuin noihin aksenttikynsiin!Lebedushkan kultaista shimmeriä ei näy näissä kuvissa ollenkaan. Muutenkin mulla oli odotukset sen suhteen niin korkealla, että hiukan jouduin pettymään. Onhan se yksi kauneimmista tekstuureistani, ja pidän lakasta myös tosi paljon, mutta jotain jäin kaipaamaan. Pitää jossain vaiheessa testata päällyslakan kanssa, ja ehdottomasti aion tehdä jotkut lumihiutalekynnet tällä. Ainakin tuo pullo on suloisin kynsilakkapullo, mitä on koskaan nähty ♥


Freshcover - Summer Sky
Anna Gorelova by Dance Legend - Lebedushka
OPI - GoldenEye
Essie - Truth or Flare

20 kommenttia :

 1. Tosi ihanat ja lakka on kyllä niin sulonen! :)

  VastaaPoista
 2. Awws! Vaikka tuossa onkin aina pieni tuo tekstuuri, mutta se on silti upea <3 Varsinki sun kynsillä, kun tuo aksenttikynsi on niin upea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onhan se upea, ja voi käyttää myös päällyslakan kanssa tuon tasaisuuden vuoksi:) Voi kiitos♥

   Poista
 3. Oooooo, mitä ihania pöllölakkoja! Mä tarvin! ;) ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos yhtään pöllöistä tykkää, niin nää on ihan must have! :) ♥

   Poista
 4. Tosi nätit kynnet!
  Ite meinas leuka tippua tänään kaupassa, kun löysin alelaarin pohjalta ison kasan OPI:n lakkoja 4€kpl..:D Oli pirun vaikea kävellä kaupasta ulos ostamatta ainakaan kovin montaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!
   Ooh miten hyvä tarjous! En olis minäkä voinut olla ostamatta:D

   Poista
 5. Coolit :D
  Mahtava toikin aksenttikynsi, mulla Lebedushka odottaa vielä vuoroaan kynsille. Nyt aurinkoisina päivinä olen ihastellut DaLen Holodays-sarjan herkkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata!:)
   Mulla on Dance Legendiltä yksi lakka, jossa on holohippuja, ja se on mahdottoman upea auringossa! Vähän kiinnostais nuo Holodaysitkin:)

   Poista
 6. Miten voi olla mahdollista tehdä niin söpö pullo, että sen haluaa ihan vain pelkän pullon takia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en varmaan olis ees ostanu tätä - tai muitakaan pöllölakkoja - ellei tuo pullo olis niin söpö:D Pitäähän nyt jokasella olla edes yksi tämmönen;)

   Poista
 7. Ihanat kynnet. <3 Niin nätti tuo aksenttikynsi ja Lebedushkakin. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos♥ Lebedushka on kyllä kaunis:)

   Poista