perjantai 10. lokakuuta 2014

Tukaani ja one stroke -kukat

Viikon kolmannet ja viimeiset käsinmaalatut kynnet tulee tässä!


Tällä kertaa halusin kokeilla sivellinsetin one stroke -kukkiin sopivaa vinopäistä sivellintä (kuvassa nro. 7), joten kukkia tänäänkin kynsillä. Sivellin oli samanlailla tosi pehmeä, mutta sillä oli sen takia aika helppo tehdä one strokea.

One stroke -kukat oli pitkästä aikaa hiukan haastavia toteuttaa, mut kyllä se siitä alko sujumaan. Kukkia tein keskisormiin, peukkuihin ja nimettömiin valkoisella ja oranssilla akryylimaalilla. Lisäksi nimettömään maalasin myös tukaanin ohuella siveltimellä (3), jota oon käyttäny edellisissäkin maalauksissa. Kaikissa kynsissä on lisäksi köynnöstä mustalla maalattuna. Tukaanin silmän tein tuolla pienellä dotting toolilla (12), joka oli hyvänkokoinen siihen hommaan.
Pohjalakaksi valikoitui OPI:n Taupe-less Beach, joka on ollu käyttämättömänä jo kesästä lähtien. En vaan ollut millään keksiny, miten lakkaa käyttäisin.. Aluksi olin jopa epävarma, oliko se sittenkään hyvä valinta näihin kynsiin, mut tuohan sopii ihan täydellisesti kirkkaan oranssin kanssa! Taupe-less Beach oli laadultaan myös hyvä, sillä kaksi kerrosta riitti.

Kuvasin tietyin väliajoin myös kynsien tekoa, joten tein lyhyen kuvasarjan siitä, miten maalasin kukat ja linnun kynsille:)  Alla siispä kuvatutoriaali ilman ohjeita:


Oon kyllä niin kovin tyytyväinen näihinkin kynsiin! Nyt kun on vähän harjotellut setin siveltimien käyttöä, niin yksityiskohtiakin on todella helppo maalata. Nyt on maalausinto vaan noussut! Luultavasti seuraavaksi tullaan kuitenkin näkemään jotain muuta kuin käsinmaalausta:D


OPI - Taupe-less Beach

Oumaxi-akryylimaalit, valk., musta, kelt., pun., or.

Summa summarum: siveltimet ovat toimineet tosi hyvin maalauksissa, joten voin lämpimästi suositella näitä. Hintakaan ei päätä huimaa, ja näissä on aivan ihanat pinkit varret! Tietenkin riippuu, tykkääkö tehdä enemmän jäykemmillä vai pehmeämmillä siveltimillä. Ite olin ennen tottunu vähän jäykempiin, mut pienellä harjottelulla näitä pehmeitäkin oli helppo käyttää:)

Alkuviikon kukkakynnet näätte täältä ja eiliset farkku-/ruusukynnet sitten täältä. Kaikissa näissä kolmessa postauksessa on käytetty saman setin siveltimiä.

Sivellinsetti on tosiaan saatu Born Pretty Storesta, ja kerron tuotteesta rehellisen mielipiteeni. Alla on koodi, jolla saatte 10% alennuksen kaupasta. En hyödy linkeistä tai koodin käytöstä.36 kommenttia :

 1. Voi miten upeat kynnet ja tuo tukaani on kyllä tosi hieno! <3 Ihana nähdä käsinmaalailuja ja värit sopii toisiinsa ihanasti, tykkään :) Niin se harjoittelu vaan kannattaa eikös? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ♥ Harjoittelu kannattaa todellakin! Tykkään kynsien koristelussa varmaan eniten juurikin käsinmaalaamisesta:)

   Poista
 2. Kukat on onnistunut ihan älyttömän hyvin ja toi tukaani on tosi söpö! ^__^

  VastaaPoista
 3. Miten siistit! Wau :) Todella hyvin sopii Taupe oranssin kanssa yhteen munkin mielestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Eikös vaan sovikin; taupe on luotu tällasiin pohjaksi:)

   Poista
 4. Nämä on kyllä supermageet! <3

  VastaaPoista
 5. Wau!! Onpas onnistuneet! Mä leimaan saman linnun laatalta, mutta sun kelpaa kyllä maalailla käsin.

  Enpäs tiennyt mikä on tukaani, mutta nyt havainnollistui myös sekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Mä en ees osaa leimata - tai en oo ikinä kokeillu, joten pakko maalata:D
   Tykkään tukaaneista tosi paljon; niin upeita lintuja:)

   Poista
 6. WAU! Mä en ole vieläkään täysin käsittänyt miten sä oot niin taitava! ♡ Ei vaan voi kuin huokailla näitä sun maalauksia katsellessa! Nyt kyllä mäkin rupeen opettelemaan käsinmaalausta oikein urakalla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooi kiitos paljon ihanasta kommentista! ♥ Siitä vaan opettelemaan, tää on kivaa hommaa:)

   Poista
 7. WHOA! :O Jotkut totisesti osaavat! Aivan upeat maalaukset ♥

  VastaaPoista
 8. Sä osaat niiin hyvin maalailla mua käy kateeks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harjotustahan tää on vaatinu ja vaatii edelleen:) Sun täytyy kans kokeilla!

   Poista
 9. Hyvä väriyhdistelmä ja tukaani pisristi iltaa :)

  VastaaPoista
 10. Mä oo ihan sanaton, miten upeita kynsiä oot tehnyt käsinmaalaamalla. :) Nää on kanssa todella hyvin onnistuneet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas oon menny ihan sanattomaks näistä kaikista ihanista kommenteista, joita näihin postauksiin on tullu! Kiitos paljon! :) <3

   Poista