maanantai 6. lokakuuta 2014

Uudet siveltimet

Tällä viikolla tullaan blogissa näkemään pelkästään maalattuja kynsiä, sillä sain testiin uudet siveltimet. Sivellinsettiin kuuluu 12 erilaista sivellintä, joissa kaikissa on ihanat pinkit varret.


Näin alkuun voin sanoa, että nämä ovat harjaksiltaan tosi pehmeitä, mikä tuotti alussa hiukan hankaluuksia. Ennen mulla on ollu käytössä CesarsShopista ostetut Sinan akryylimaalisiveltimet, jotka olivat harjaksiltaan vähän jäykempiä. Niihin tottuneena nämä uudet tuntui oudoilta. Nämä pinkit Born Pretty Storen siveltimet ovat kuitenkin huomattavasti halvemmat; 12kpl siveltimiä maksaa $9.99, kun taas Sinan viidestä siveltimestä maksoin melkein 20€.


Näissä ekoissa testimaalauksissa on käytetty sivellinä numero 3. Ei näissä mitään numeroita ole, mut merkkasin tuohon yllä olevaan kuvaan numerot, jotta olisi helpompi hahmottaa tulevissakin postauksissa, mitä siveltimiä on käytetty:) Nyt oli käytössä pelkkä ohut sivellin.

Pohjalle lakkasin Essien Sand Tropezin, ja sen päälle oli tarkoitus maalata kukkia violetin eri sävyissä. Sivellin oli kuitenkin sen verran omistuisen tuntunen, että ekat kukat meni penkin alle, ja lopulta en jaksanu ees yrittää. Oon, valitettavasti, luonteeltani sellanen, et jos joku ei onnistu ekalla kerralla, niin se saa sitten olla. Niimpä näistä kukista tuli niin epämääräisiä kuin vaan voi.Etusormessa on muuten OPI:n tekstuuri Can't Let Go, ja muissa kynsissä Gina Tricotin Lilac. Värit ainakin onnistu kynsissä, jos ei muu!

Kyllähän se siveltimien käyttö alko sitten sujua lopulta, ja loput viikon maalaukset onnistu hyvin:)


OPI - Can't Let Go
Essie - Sand Tropez
Gina Tricot - Lilac

Oumaxi-akryylimaalit, viol., musta, valk.

Sivellinsetti on tosiaan saatu testiin Born Pretty Storesta. Kerron tuotteista rehellisen mielipiteen, enkä hyödy linkkien klikkailusta. Alla olevalla koodilla lukijat saavat 10% alennuksen tuotteista, mistä en myöskään hyödy mitenkään.


20 kommenttia :

 1. Kauniit ja taidokkaat maalaukset <3

  VastaaPoista
 2. Upeat! Mun täytyis kanssa hommata jossain vaiheessa uusia siveltimiä. Innolla odotan sun testauksia näistä, josko mäkin sitten ostaisin nuo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Testasin aika monipuolisesti näitä ja oon tosi tyytyväinen:) Voin siispä jo nyt suositella; ei näitä oo hinnallakaan pilattu:)

   Poista
 3. Musta nämä kynnet on aivan ihanat, vaikka itse et tyytyväinen olekaan :) En uskalla koskaan maalata mitään tällaisia käsin itse, joten ihastelen aina muiden aikaansaannoksia sitäkin enemmän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsehän aina omissa tekeleissä virheet huomaa.. :) Mutta kiitos!

   Poista
 4. Tosi kauniit! Ite en tollasii varmaan osais tai ainakaan jaksais alkaa tekemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nää oli tosi nopeet tehdä, eikä vaikeet myöskään:)

   Poista
 5. nää on kyllä hienot ! noi kukat on just kivoja kun ei oo ihan symmetrisiä vaan vähän tuollaisia häilyväisiä <3

  VastaaPoista
 6. Siveltimissä teemaväri perjantaina koittavaan Roosa Nauha -päivään!

  Kiva nähdä käsinmaalauksiasi, onnistuneet on nämäkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, niimpä onkin! Harmi kun perjantain maalatut kynnet ei oikeen oo teemaan sopivat.. Mut aion silti lakata silloin pinkillä kynnet - ne tulee vaan vähän jäljessä blogiin:D

   Kiitos E-S! :)

   Poista
 7. Kauniit kynnet! Kukat on nättejä just tuolla tavalla vapaasti maalaten. Pitäisi kaivaa itsekin Oumaxit laatikosta ja yrittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suosittelen, ite tykkään ainakin maalata akryylimaaleilla, ja Oumaxit on laadultaan ihan huippuja:)

   Poista