keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Vesimarmorointihaaste: Lokakuu

Vesimarmorointihaasteesta on jäljellä enää kaksi kertaa, hui! Mulla on niin paljon vielä testattavaa tälle vuodelle, että varmaan tässä kuussa tullaan näkemään useammat marmoroinnit.

Lokakuun varsinaiset marmoroinnit ei ehkä onnistuneet parhaiten, mut jollain tavalla pidin niistä. Tarkotuksena oli marmoroida molemmista käsistä nimettömät ja pikkusormet + keskisormista puolet. Ja kyllähän mä tavotteessa onnistuinkin!

Marmorointi tapahtu tällä kertaa ennätyksellisesti neljällä lakalla valkoisen pohjan päälle. Korkkasin ihan uuden Ginan valkosen marmorointia varten, sillä halusin ehdottomasti valkosen mukaan. Muina lakkoina toimi OPI:n pinkki Hey Baby, vaaleanpunainen Sparrow Me the Drama ja oranssi Where Did Suzi's Man-go?. Kaikki lakat toimi oikein mallikkaasti:)


Kuviosta halusin tällä kertaa sotkuisen, ja sellasen lopulta sain:D En edes koittanu tehdä säännöllistä kuviota, vaan sen sijaan huidoin pilkkutikulla lakkoja satunnaisesti sekasin. Kohdistaminen tuntu olevan hiukan hakusessa, sillä dippasin pari kynttä kerralla kippoon.

Lopuissa kynsissä on Sparrow Me the Dramaa kolme kerrosta. Keskisormen toteutin niin, että ensin lakkasin aluslakan päälle puolet kynnestä Sparrowilla ja sen jälkeen laitoin pikakuivattajan. Kynnen ollessa kuiva, laitoin teipin rajalle ja lakkasin tyhjän puolen valkoisella. Poistin teipin ja laitoin lakan kuivuttua uuden, minkä jälkeen tein marmoroinnin normaalisti. Koska rajasta ei kuitenkaan tullut siisti, asettelin siihen vaaleanpunaisia niittejä.
Ihan hauskat näistä lopulta tuli, vaikka en osaakaan tehdä hienoa sotkumarmorointia. Näistä tuli nyt vaniljajätskit mansikkakastikkeella, vai mitä Fani?:D

Osallistuin näillä myös Roosa nauha -päivän #pinkitkynnet tempaukseen, eli pidin tuona perjantaina pinkkiä kynsillä vaatteiden sijaan:) Sopivasti juuri lokakuun marmoroinneista tuli pinkit, sillä koko lokakuu on pyhitetty Roosa nauha -kampanjalle!


OPI - Hey Baby
OPI - Sparrow Me the Drama
OPI - Where Did Suzi's Man-go?
Gina Tricot - White

vaaleanpunaiset pyöreät niitit (saatu)

Mä lähden tänään kotoa muutamaksi päiväksi. Oon toki ajastanu perjantaille postauksen, mutta kommentteihin tuskin tulen vastaamaan ennen viikonloppua. Puhelin matkasi huoltoon (taas), joten oon kokonaan ilman somea kolme päivää. Rentouttavaa! :D Okei, vähän häiritsee kun en pääse instagramiin, sinne kun tulee jatkuvasti niin hirveesti kuvia, ja mun poissaolo näkyy seuraajien katoamisena.

28 kommenttia :

 1. Ihanan raikkaat! Mulle ehti tulla jo syksyisistä lakkauksista ähky, niin nämä kivasti piristävät! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Välillä pitää poiketa vuodenajasta;) Ite en ainakaan aina jaksa tehä teemaan sopivia kynsiä:D

   Poista
 2. Hei joo, niin muuten tulee! :D Miten mulle aina tulee mieleen joku jätski! Kertoisikohan se siitä, että rakastan kaikkia erilaisia jätskejä. :D Nää on itseasiassa tosi upeat! Ps. Aion vähän apinoida ideaa mun tän kuun marmorointiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan johtuu juurikin sun rakkaudesta jätskiin:D Kiitos paljon! Innolla ootan taas sun marmorointeja:)

   Poista
 3. Tosi upeet! Pitäiskin kokeilla tota puoliks marmorointii näyttää tosi hienolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kannattaa kokeilla, tuo on yllättävän helppo toteuttaakki:)

   Poista