keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Hannelemaiset

Osallistuin viime tipassa Künsii-blogin lakkauskilpailuun. Aiheena oli tehdä Hannelemaiset kynnet, eli bloggaajan tyyliset ja näköset lakkaukset. Heti kilpailun nähdessäni mulle tuli visio, millaset kynnet voisin tehdä. Osallistuminen vaan veny, ja lopulta vikana päivänä väsäsin kiireellä kynsiä.

Kun ajattelen Hannelen kynsiä, mulle tulee heti ekana mieleen upeat käsinmaalaukset (one stroke -kukat ja kiekurat) sekä erilaiset ranskisvariaatiot ja glitterliu'ut. Koska pidän edellä mainituista tavoista myös itse, kynnet oli helpot ja mieluisat toteuttaa:)Kaikkien kynsien pohjalla on Essencen ranskislakka Sweet as a Candy, jota riitti kaksi kerrosta tasaiseen pohjaan. Aloitin nimettömästä, johon maalasin one stroke -kukat Hannelen tekemän tutoriaalin avulla, ja lopuksi tein kiekuroita ympärille.

Loppuihin kynsiin oisin halunnu tehdä ranskalaisen manikyyrin, mut koska olin just lyhentäny kynnet, tyydyin glitterliukuun. Täysin lakkaukseen sopivaa glitteriä ei multa löytyny, joten yhdistin kaksi glitteriä. Ensin laitoin Models Ownin vaaleanpunaista Pink Fizziä ja sen päälle vähän Ciatén roosanpinkkiä Serendipitya. Glitterliukujen kaveriksi piti totta kai maalata vielä lisää kiekuroita - ne kun ovat muodostuneet melkeinpä Hannelen tavaramerkiksi!


Olin kyllä tyytyväinen lopputulokseen. Erityisesti olin ylpeä tuosta vasemman käden kukasta! Pääsin näillä kynsillä finaaliinkin, tosin kaikki osallistujat taisivat päästä:)

Kilpailun kynnet ja äänestyslomake löytyy täältä, ja omaa suosikkiaan voi äänestää sunnuntaihin asti. Itse löysin ainakin heti suosikkini noiden joukosta:)


Ciaté - Serendipity
Essence - Sweet as a Candy
Models Own - Pink Fizz

Oumaxi-akryylimaalit, valk., musta, magenta

14 kommenttia :

 1. Nämä on kyllä niin ihanat ;)
  minäki oisin kilpailuun ehdottomasti one stroke kukkasia tehnyt, jos vain osaisin :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ^^
   No ne sun kynnet nyt oli muutenkin niin upeat, että ei haittaa vaikka ei one strokeja ollut:)

   Poista
 2. Tosi kauniit! :) mä en oo vielä äänestänyt :o Valinnanvaikeus.com :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Onhan siellä monia hienoja kynsiä, joten en yhtään ihmettele! :D

   Poista
 3. Nää on niin söpöt! Kukat on upeita,..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykästyin tuohon kukka-asetelmaan niin, että varmaan jatkossakin teen:)

   Poista
 4. Nää on vaan niin täydelliset ja saivat multa ehdottomasti äänen <3

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniit! Hitsi kun olisi itsellä one strokeihin soveltuva sivellin niin pääsisi harjoittelemaan :/ nimimerkillä tilannut siveltimet ebaysta lähes kolme kk sitten :D Ehkä olisi aika tilata uudet, jostain luotettavammasta paikasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!
   Mun one stroke -siveltimet on Born Pretty Storesta saatu, ja niitä ei voi kun kehua. Mulla on niistä postaustakin viime kuulta, löytyy tuolta oikeelta historiasta:) Toimituskulujahan kaupasta ei tule, ja mulle on ainakin paketit saapuneet perille kuukaudessa.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Ei ehkä ihan täydelliset, mutta kiitos silti! :) ♥

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ainakin kaksi ääntä siis saatu:D

   Poista