perjantai 28. marraskuuta 2014

Mix & match -seilorit

Edellisistä syksykynsistä ei siirrytä talvikynsiin, vaan palataan takaisin kesään seilorikynsien muodossa. Mä ihan oikeesti ootan jo kesää, koska en kestä tätä pimeyttä ja synkkyyttä yhtään. Mun puolesta vois olla jo joulukuu (koska joulukalenteri) ja sit heti perään helmikuu (vanhojen tanssit), ja sitten voitas hyppää jo huhtikuuhun (synttärit). Eikös kuulostakin hyvältä?!


Tarkotuksena oli siis tehdä kynnet käyttäen sinistä, valkosta ja kultasta. Viime tipassa vaihdoin sinisen kuitenkin koralliin, kun sitä väriä ei oo vähään aikaan kynsillä ollut. Koralliksi valitsin OPI:n Live.Love.Carnavalin, jota laitoin peukkuihin ja nimettömiin kaksi kerrosta. Molempiin maalasin kuvion (ankkuri ja ruori) ensin Oumaxin kultasella akryylimaalilla, ja sen päälle lisäsin pilkkutikulla kultaista GoldenEyeta. GoldenEyeta laitoin myös keskisormien kynsiin kolme kerrosta.


Loput kynnet lakkasin valkoisella ja koristelut toteutin korallilla ja kultaisella. Pikkurilliin tein pilkkutikulla palloja sekä laitoin kultasen niitin. Etusormeen maalasin nail art -siveltimellä koralleja raitoja, jotka rajasin kultaisella koristeluteipillä. Teippi on saatu Meikit Heavenilta testiin ja on merkiltään Peggy Sage. Ja tuo oli muuten hirmu vaikeaa käyttää! Koita siinä sitte asetella puolen millin levystä teippiä, kun samalla pitää varoa ettei muut kynnet pilaannu saksien kanssa heiluessa. Kaikista hirveintä oli, jos teipin pään hukkasi. Vaikka sen olis löytänytkin, kesti pieni ikuisuus saada se irtoamaan rullasta. On siis varmasti ymmärrettävää, että teipit on vinossa.

Voisko joku lisäksi kertoo mulle, miten nuo teipin päät saa siististi aseteltua? Mä leikkasin, laitoin runsaasti päällyslakkaa ja jopa viilasin, mut silti näyttää sotkuselta.. Ne eivät kyllä irronneet muutaman päivän aikana, mut rumalta näyttää.


Muuten tykkäsin kynsistä ja varmasti harjoittelemalla teippienkin käyttö sujuu. Kerrankin tuli näperrettyä muutakin kun perusskittletteä! Kyllä nää toi mulle kesän mieleen, vaikka eräs luuli näitä jo joulukynsiksi.


OPI - GoldenEye
OPI - Live.Love.Carnaval
Gina Tricot - White

Oumaxi-akryylimaali, kultaKoristeluteippi löytyy Meikit Heavenilta kynsikoristeista ja maksaa 5,30€ rullalta.

Teippi sekä niitit on saatu blogiesittelyä varten, enkä hyödy linkeistä tai mahdollisista ostoista yhtään.

18 kommenttia :

 1. Hitsi nää on mageet! Milloinkohan itse saisin aikaiseksi tehdä Seilorit... Niitä on pitänyt jo vuoden päivät tehdä, mutta aina ne on vaan jäänyt... Ehkäpä nyt vielä tänä vuonna mä teen ne! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!:) Etkö oo ennen tehny? Sun täytyy ehdottomasti tehdä joku kerta, nää on niin kivoja:D

   Poista
  2. Noloa myöntää mutta en. :DD Mun on pitänyt tehdä monen monta kertaa, mutta aina se on jäänyt. :D

   Poista
  3. Ota vaikka tavotteeks ens kesänä viimestää tehä;D

   Poista
 2. Tosi nätit! Kultanen on niin ihana ton korallin kanssa! :)

  VastaaPoista
 3. Wautsi, tosi herkulliset lakkaukset! <3

  VastaaPoista
 4. upeat! kauniisti oot yhdistäny kaikki kynnet toisiinsa, ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Mun mielestä nää oli kans sellaset yhteensopivat, eikä mikään kynsi häirinny tai erottunu liikaa joukosta:)

   Poista
 5. Olet jälleen kerran onnistunut todella upeasti!

  VastaaPoista