perjantai 21. marraskuuta 2014

Movember 2015

Vuosi sitten sain maalata viiksikynsiä ihan kyllästymiseen asti, joten tänä vuonna halusin mahdollisimman yksinkertaset viiksikynnet. Movemberiin täytyi kuitenkin osallistua kynsien muodossa, kun kerran viime kuussa oli Roosa nauha -kynnetkin!


Viikset löytyy tällä kertaa vaan nimettömistä. Sain taannoin Fanin arvonnasta ihan ylisöpöjä viiksitarroja, ja arkista kynsille pääsi mustat viikset silmien kera. Rakastuin ihan täysin noihin silmällisiin viiksiin, voiko enää söpömpiä viiksitarroja olla?! Pohjalla on pari kerrosta Flormarin Wet Look -sarjan vaaleanviolettia ja sen päällä tarra kummassakin kynnessä:)

Muihin kynsiin päätyi viimein toinen Flormarin lakka, U16. Muodostin tähän pakkomielteen heti nähtyäni Sonnen blogissa tämän postauksen. U16 on siis violetti-sininen duochrome, ja lakkasin sitä kaksi kerrosta mustan päälle. Yksinään tää on - varsinkin pullossa - melko tylsä, mut mustan päällä niin upea!

Tämmöset tosi simppelit movemberit tänä vuonna. En voinu olla tuijottamatta kynsiä duochromen ja söpöjen tarrojen takia! Hiukan häiritsi, kun onnistuin laittamaan tarrat vinoon, mut ei aina voi onnistua:D


Flormar - U16
Flormar - WL04
Gina Tricot - Black

viiksitarrat

14 kommenttia :

 1. Yksinkertaset mutta kauniit kynnet! :)

  VastaaPoista
 2. Ei uskoisi, että oot käyttänyt Flormarin lakkoja. Näyttää ihan joltain indieltä tuo!! Upeat<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu U16 on ihan omaa luokkaansa! Ehkä laadullisesti voisi sanoa sen olevan Flormar (peittävyys huono), mutta tuolleen mustan päällä ei uskoisi:) Kiitos♥

   Poista
 3. Oih, aika upea lakka! ♡ mä en omista kai yhtään flormaria nykyään, mutta tuo näyttää sen verran hyvältä, että ehkä pakko saada tuo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Flormarit ei oo mullakaan kovin haluttuja, paitsi Wet Look -lakat on ihan huippuja cremejä sekä juurikin tämä U16. Voin kyllä suositella tätä lakkaa:)

   Poista
 4. Tosi kauniit, ja erittäin suloiset lakkaukset! Niin söpöt nuo viiksitarrat silmien kanssa :D

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää! :) Tällä hetkellä olen itse tosi happy siitä, että omistan tuon U16sta ja jaksoin etsiä sen aikoinaan käsiini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirka:) Kannattaa kokeilla sitä myös tälleen mustan päälle!

   Poista
 6. Vähänkö söpöt viiksitarrat :D ja tosi upee toi duochrome!

  VastaaPoista