perjantai 7. marraskuuta 2014

Simppeliä vastavärein

Pidän vastavärien yhdistelmästä kynsillä, joten pitkästä aikaa laitoin kynsille keltaista ja violettia. Ja ai kun mä vaan niin rakastan keltasta kynsillä!

Vaaleankeltainen on Models Ownin Fruit Pastels -kokoelman Banana Split. Lakka raidoittuu ekalla kerroksella, mikä onneksi ei haittaa enää seuraavilla kerroksilla. Kaikkiaan laitan tätä aina kolme kerrosta kynsille, varsinkin jos on pitkät kynnet. Banana Splitissä on tosi mieto banaanin tuoksu, joka häviää aika hyvin päällyslakan jälkeen. Tuoksu ei siis haitannu mua yhtään, vaikka saankin päänsärkyä melkein jo hajuvesistä.

Toinen vaaleankeltainen on IsaDoran pastellinen tekstuurilakka Lemon Soda. Nimettömistä löytyy tätä ihanuutta neljä kerrosta. Kolmella pärjää, jos ei onnistu kolhimaan märkiä lakkoja (niinku mä tietenkin tein).Ja koska pastellinkeltasten lakkojen kaveriksi tarvittiin vaaleanviolettia, lakkasin loppuihin kynsiin Ciatén Sugar Plumin. Tätäkin tarvitsi kolme kerrosta, sillä lakka on melko ohutta. Raidoittumista Sugar Plumin kanssa ei kuitenkaan onneksi esiinny. Violettia pilkuttelin myös keskareihin Banana Splitin päälle.

Näistä tuli ehkä maailman helpoimmat ja yksinkertaisimmat, mut silti viihdyin näillä loistavasti. Ei aina tarvii tehä monimutkaisia skittlettejä, vaan tämmösellä yksinkertasellakin pärjää:)


Models Own - Banana Split
IsaDora Sugar Nails - Lemon Soda
Ciaté - Sugar Plum

30 kommenttia :

 1. Awwws, tosi söpöt kynnet! <3

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet! Tuollaista kylmähköä sitruunankeltaista mäkin joskus kaipailisin, vaikka keltainen ei kovin mun juttu olekaan. Ihana blogi muutenkin - kiva, että löysin tännekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Voin suositella Banana Splittiä, jos joskus innostut tämmöisen värin hankkimaan:) Myös Gina Tricotin Lemon on aika hyvä vaihtoehto, joskin hiukan kirkkaampi.
   Kiva kun löysit blogin, ja tervetuloa seuraamaan:)

   Poista
 3. Sievät :) jostain syystä tuli pääsiäinen mieleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt kun sanoit, niin mä nään nämä kans pääsiäiskynsinä;D

   Poista
 4. Onpa ihanan söpöt kynnet tosissaan :)<3

  VastaaPoista
 5. Mullakin tulee näistä mieleen pääsiäinen :D Tosi söpöt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin tehdä jotku tämmöset sitte pääsiäisenä:D Kiitos Maiju!

   Poista
 6. ihanat! <3 tosi söpöjä lakkoja ja yhdistelmä on suloinen :)

  ootko muuten kattonu tvd:n 6. jakson ? :o <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Söpöt lakat saa aikaan söpöt kynnet! Kiitos ♥
   En oo kerenny kattoo, kun tänäänki oon koko päivän kirjottanu äikän kirjallisuustyötä ja mielipidekirjotusta:D Ehkä huomenna kerkeen kattoo, ja ootan kyllä sitä innolla!

   Poista