perjantai 14. marraskuuta 2014

Unelmakynnet

Arvatkaa mitä tänään kynsillä nähdään? No nudea tietenkin! Nykyään mulla tuntuu olevan joko mintut tai nudet kynnet, mistä kaverit on kyllä huomauttaneet. Mutta hei, jos mä kerta voin lakata niin kynteni, niin sillon myös lakkaan:D

Nudeksi valikoituin pitkästä aikaa rakas Pretzel, joka on meinannu jäädä vähän syrjään Vain-illan tullessa kuvioihin. Jottei Pretzel tuntisi itseään hylätyksi, tartuin siihen ja lakkasin sitä melkeenpä joka kynteen. Jälleen kaksi helppoa kerrosta riitti, ihan parhautta!

Halusin taas tehdä skittletten, joten keskareihin taiteilin (tai söhersin) rusetit. Pinkki osa on tehty pilkkutikulla, ja lakkana on Sinful Colorsin Sugar Blossom. Oikein pigmenttinen ja hyväkäytöksinen kylmähkö vaaleanpunainen! Rajasin rusetit mustalla akryylimaalilla ja laitoin vielä loppuihin kynsiin pallot Sugar Blossomilla.



Nimettömiin aksenteiksi lakkasin mun ikisuosikkia, nimittäin Teenage Dreamia. En usko lakan kaipaavan esittelyjä, sillä tämänhän kaikki tuntee, eiks vaan? Tätä vaaleanpunaista holoihanuutta lakkasin kolme kerrosta, mikä riitti mainiosti peittämään. Ja ai että tuota kimallusta! Tämä on semmonen lakka, jota jaksaisin tuijotella melkeenpä aina kynsillä. Alla lähikuvaa maailman kauneimmasta lakasta.


Ai että kun näistä tuli söpön tyttömäiset. Tykkäsin ja paljon! Pretzel sopii tosi hyvin vaaleanpunaisen kanssa, ja Teenage Dream vielä kruunasi koko lakkauksen ♥


OPI - Don't Pretzel My Buttons
OPI - Teenage Dream
Sinful Colors - Sugar Blossom

Oumaxi-akryylimaali, musta

18 kommenttia :

 1. Todella onnistuneet ja söpöt lakkaukset! Ja mun mielestä nudeilla tai mintuilla ei voi lakkailla liikaa ;)

  VastaaPoista
 2. Nää on niin ANNIT! Ja se mistä sä tykkäät, iskee myös muhun eli tiedät varmaan mitä olen mieltä. :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiiitos! ♥ Tuli kyllä tosi omantyyliset kynnet ihan vahingossa:D

   Poista
 3. Söpöt ku mitkä nää lakkaukset... <3

  VastaaPoista
 4. Tosi söpöt! Teenage Dream on nätti kun mikä! <3

  VastaaPoista
 5. Ihanata kynnet ja ihana blogi! :) Oot tosi taitava!
  Miten muuten sait tehtyä tuon Yhteistyössä-palkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :)
   Lisäsin sivupalkkiin normaalisti gadgetin, ja tyyliksi muistaakseni sen HTML-koodin. Sitten liitin siihen html-kielen mukaisen linkkikoodin ja tekstin paikalle tuo kuvan nettiosoitteen.

   Poista
 6. voii miten suloiset <3 sä se vaan osaat !

  VastaaPoista
 7. Ihanat kynnet! Tosi söpö tuo rusetti :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Siitä tuli kyllä tosi onnistunu:)

   Poista