keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Vielä yhdet syksykynnet

Tosiaan jotkut postaavat jo talvikynsiä, mut mulla olis vielä syksyiset lakkaukset esiteltävänä. Idea näihin lähti oikeestaan Meikit Heavenilta saaduista hopeista koristelehdistä, joiden ympärille valitsin sopivat lakat.


Nuo lehdet tosiaan on melko ohuita "metallisia" koristeita, jotka osottautuivat hieman haastaviksi kynnellä. Ensinnäkin luulin, että noita on sekä hopeita että kuparinvärisiä, mut tuo hopea puoli on se oikea puoli. Laitoin kynsille lehtiä kuitenkin myös väärinpäin, koska muuten kaikki lehdet olisvat olleet samaan suuntaan. Väärinpäin olleet lehdet ei kuitenkaan asettuneet nätisti kynnelle, vaan reunat jäivät vähän koholle. Sain myös raapaistua käteen kunnon haavan (arpi löytyy vieläkin) tollasen lehden takia, mut omaa tyhmyyttä laittaa ne väärin kynsille:DLehdet asettelin kirkkaan lakan avulla nudelle pohjalle. Nudena näissäkin kynsissä toimi Don't Pretzel My Buttons, jota on 2-3 kerrosta. Keskisormeen ja peukaloon lakkasin Extra-va-vaganza!-glitterpommia kolme kerrosta. Glitter peittää hyvin jo kahdella, mut halusin vielä laittaa kolmannen. En muistanutkaan, miten kaunis se on!


Jos ei muuta, niin näistä tuli ainakin syksyiset. Pretzel ja Extra-va-vaganza! ovat olleet ennenkin samassa lakkauksessa; tuo on vaan toimiva kombo! Luulen myös, että tuun testaa lehtiä joskus uudemman kerran paremman onnistumisen toivossa:)


OPI - Don't Pretzel My Buttons
OPI - Extra-va-vaganza!


Näitä koristelehtiä löytyy hopeiden lisäksi myös kultaisena ja yksi paketti maksaa 2,20€. Kaupasta löytyy myös paljon muitakin kynsikoristeita.

Lehdet on saatu esiteltäviksi blogiin, enkä hyödy linkeistä mitenkään.

14 kommenttia :

 1. uuh nää on kivat syksyset! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, joskin ei oikeen teemaan enää sovi kun lunta on maassa:D

   Poista
 2. Ihanat lakkaukset! Tuo glitteri on myös aika kiva.. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on ihana, niin kun kaikki muutkin Burlesque-glitterit:)

   Poista
 3. Ihanat! Toi glitteri on niiin nätti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan huippu; niin paljon kaikkea! 8)

   Poista
 4. Toi glitter! Sisäinen harakkani heräsi :D

  Nää on tosi kauniit kyynet, jotenkin niin harmoniset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kannattaa ehdottomasti hankkia, jos jostain löytää vielä:) Alkaa meinaa olla harvinaisuus..
   Kiitos Outi!

   Poista