lauantai 27. joulukuuta 2014

Ciaté Mini Mani Manor - kooste joulukalenterista

On taas aika laittaa joulukalenteri arvosteluun ja koota sisältö yhteen postaukseen. Lopun joulukuuta julkaisen varmaankin vain näitä koostepostauksia, joita pitäis vielä tehdä suosikkilakoista ja -kynsistä kuluneelta vuodelta. Uuden vuoden jälkeen otan joulukalenterilakat ja -koristeet sekä testiin saadut tuotteet tarkemmin käsittelyyn.

Mutta nyt kurkataan joulukalenteriin vielä kerran tänä vuonna! Tähän postaukseen kokosin hintatiedot, toimituksen ym. tarpeellisen infon kalenterista.Lakkoja kalenterista tuli yhteensä 16 ja niistä minilakkoja eli 5 ml oli 15. Tuli myös yksi täysikokoinen eli 13,5 ml. Seuraavaksi vielä kuvat kaikista lakoista ja koristeista. Nimiä klikkaamalla pääsee kyseisen luukun postaukseen.Näistä viidestä lakasta omistin ennestään kolme lakkaa. Turkoosi Headliner oli tässä kalenterissa kylläkin selvästi erisävyinen edeltäjänsä kanssa, joten sille voikin olla käyttöä. Nudea Members Onlya en olis tarvinnu toista kappaletta, ja tikkuglitteriä Sloaney, Sweetie en olis tarvinnu edes tätä yhtä kappaletta:D Näistä Sharp Tailoring on ehdottomasti kiinnostavin.Kalenterin pinkki-/vaaleanpunasävyiset lakat on kaikki tosi kivoja. Nuden Amazing Gracie sekä pinkin Cupcake Queen omistin jo ennestään, mutta molemmat ovat hyvälaatuisia ja kivoja lakkoja. Candy Cane on näistä se mielenkiintoisin, koska vastaavaa glitteriä multa ei ennestään löytynyt. Strawberry Milkshake oli toivottu lisä vaaleanpunaisiin, Sherbert Fizz vähän arvelluttaa, mutta testataan kuitenkin!Tummia lakkoja tuli tänäkin vuonna jonkin verran. Näistä mieluisin on Mineral Clarity, upea sinikultainen tekstuuri. Velvet Tuxedosta innostuin aluksi, mutta saadessani toisen sellaisen innostus lopahti. Unrestricted Glamia itse asiassa kokeilin jo, ja se osottautukin crellyksi, plääh. Silhouette ja Sand Dune taas vaikuttavat kivoilta peruslakoilta.Irtoglittereitä olisi pitänyt tulla yhteensä kuusi kappaletta, mut multa jäi puuttumaan salmiakkiglitter Tinsel Trail (juuri se paras glitter). Kaikki nämä viisi ovat mikroglitteriä ja jokaisessa on mukana holoakin. Vaikka nää onkin pullossa söpöjä ja kivan värisiä, en silti tiiä tuunko miten käyttämään. Testaan ainakin ja tuomitsen vasta sitten:)Muiden lisäksi kalenterista tuli myös aivan ylisöpö pullo helmenpuolikkaita, joita ei kyllä raaskisi käyttää. Jouluaaton täysikokoinen lakka Celestial yllätti positiivisesti ja tulee luultavasti pääsemään kynsille pian. Ymmärtääkseni Celestial on myös tehty ainoastaan kalenteria varten eikä sitä myydä muuten. Tarra-arkki Fair Isle Style oli vähän tylsä, vaikka onhan nuo kivoja villapaitakuvioita.

Lakoista mun lemppareita on ehdottomasti Celestial, Candy Cane, Mineral Clarity ja Sharp Tailoring - toki mielipide voi muuttua testaamisen jälkeen. Glittereistä ihastuin erityisesti Let It Snowiin ja Slumber Partyyn.


Kaiken kaikkiaan tykkäsin tämänkin vuoden kalenterista hurjasti. Oli ihana nousta joka päivä avaamaan luukku ja postaamaan - ei haitannu puoli kuuden aamuherätykset enää siinä vaiheessa ollenkaan (iltapäivällä kyllä haittasi, sääliksi käy muita koulussa). Lakat oli tervetulleita ja ihania, ja olihan se nyt kiva, kun tuli myös muita koristeita. Suuri plussa myös täysikokoisen pullon rusetista! Viime vuonna isossa pullossa ei ollut rusettia, joten se näytti tosi alastomalta.

Miinuksia sitten... No ensinnäkin, mun mielestä kalentereihin voisi laittaa joka vuosi eri lakat. Mulla kalenteri oli kolmatta vuotta, ja tässä oli viisi lakkaa, jotka on tullut jo aiemmista kalentereista. Ensi vuonna pitää kyllä miettiä, hankinko vai en, jos samat lakat kiertää taas. Harmitti myös, että multa jäi saamatta Tinsel Trail -glitter valmistusvirheen takia. Oon kyllä ottanu jo Ciatén asiakaspalveluun yhteyttä, mut en tiiä vielä yhtään tuleeko korvausta. Ihmettelin myös, ettei tänä vuonna tullut suppiloa kalenterissa. Itelläni sellasia on jo, mut monilla ei välttämättä ole, ja suppilo on aika suuri apu irtoglitterien kanssa.

Kalenterista jäi kyllä positiivinen kuva, kuten edellisvuosinakin! Saa toki kertoa, mitä te tykkäsitte kalenterista ja postauksista sekä muutenkin omia mietteitä ja suosikkeja:) Ainakin luukkuja seurattiin, sillä blogin katsojamäärät olivat normaalia korkeammat koko kalenterin ajan.

Viime vuoden joulukalenterin löydät täältä ja sitä edellisen täältä.

6 kommenttia :

 1. Muutaman lakan omistin itsekin ennestään ja se tietenki hieman harmittaa, koska olisi ollut kiva saada täysin uusia ja erilaisia lakkoja. Irtoglittereitä tuli ehkä hieman liikaa ja niistä muutama olisi voinut olla, vaikka mikrohelmiä, niin kuin viime vuonna. Tosin olin kyllä tyytyväinen kalenteriin ja uskon, että myös ensi vuonna tulen ostamaan, koska onhan tuosta jo tullut perinne. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ciatélla on sen verran laaja valikoima lakkoja, että luulis olevan mahdollista laittaa eri lakkoja. Mä ajattelin aluksi kans, että olis voinu tulla mikrohelmiäkin, mut mulla on niitä ennestään kuusi pulloa ja niistä oon käyttäny vaan yhtä:D Joten ehkä mielummin glitteriä mulle.
   Jotenki tuntuu haikealta ajatella, ettei ens vuonna hommais tätä, joten ehkä on pakko! Varsinkin jos se on yhtä hieno tai hienompi;) Tosin jos samat lakat kiertää, niin sitten en osta.

   Poista
 2. Oli tosi kiva seurata kalenteria ja sait kyllä ihania juttuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, ja oli ihanaa kun jaksoit kommentoidakin postauksiin - iso kiitos siitä! Piristi aina päivää:)

   Poista
 3. Tykkäsin kyllä kalenterista, ja saatan hyvinkin hankkia ens vuonna uuden. Mulla ei oo aikasemmin ollut tällaista, joten onneksi ei tuplakappaleita päässyt tulemaan. Aika tympeetä kyllä, jos ei mukamas voi laittaa täysin eri lakkoja kuin edellisenä vuonna...

  Irtoglitteriä oli ihan liikaa, kun en oikeen jaksa käyttää niitä :D ja se suppilo ois ollut kyllä kiva. Ootan kauhulla sitä päivää, kun päädyn kokeilemaan irtoglitterillä sohlaamista. :D Oli kiva lukea näitä päivittäisiä postauksia, itse en ehtinyt (vai "ehtinyt"?) pitää niin tiukkaa tahtia ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit! Olihan tää ihana, vaikka tuplakappaleita tulikin. Ensi vuodelle toivon kuitenki vähän uudistusta:)
   En kyllä ymmärrä, miksei suppiloa laitettu! Se on tosi kätevä, mutta onneks niitä varmasti löytää ihan kaupoistakin. Mä onnistuin leväyttää yhden irtoglitterin kun luulin sitä ensin lakaksi ja niitä glittereitä on vieläki kaikkialla..:D

   Poista