maanantai 1. joulukuuta 2014

Luukku 1: Headliner

Tätä päivää oon oottanu sen viimeset kaksi kuukautta, jonka ajan joulukalenteri on mun lipaston päällä ollut. Ja nyt on vihdoin aika avata ensimmäinen luukku joulukalenterista!


"Happy girls are the prettiest."

Taas on mukana nuo tekstit luukuissa, ja jos en ihan erehdy, niin tän päivän teksti on ollu ennenkin kalenterissa. No toivottavasti mukana on myös uusia tekstejä, ettei vanhat kertaannu:D


Sitten lakkaan! Tänään luukusta paljastui siis Headliner. Lakka on tumma turkoosi creme, jonka kyllä omistan jo ennestään ensimmäisestä joulukalenterista. Vertasin tätä uutta ja vanhaa, ja näissä on pieni sävyero: uusi Headliner on vähän tummempi. Pitää vielä testata tätä uuttakin kynsille ja katsoa, tarviinko pitää molemmat lakat:)

Aiempien kokemuksien perusteella voin kyllä sanoa, että Headliner on aivan huippu lakka niin laadultaan kuin väriltään. Tuossa yllä olevassa kuvassa lakka on ehkä vähän liian vaalea, luonnossa se on hiukan tummempi.

Löytyykö sama kalenteri joltain muulta? Vai millaisia kalentereita teillä on?:)

22 kommenttia :

 1. Mulla on tämä sama kalenteri ja just avasin luukun. On kyllä mieleinen lakka eikä kokoelmastani löydy dupea, jee! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä, että tän vuoden Headliner on selvästi erisävyinen ku edellinen. Luultavasti tykkään tästä kuitenki enemmän:)

   Poista
 2. Mulla on the body shopin kalenteri ja ekasta luukusta tuli mantelikäsirasva, jota oo joskus aiemmin ite ostanukki ja kovasti tykkäsin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, hankkisin varmaan sen kalenterin, jos en tätä Ciatén ostaisi. Kuulostaa ihanalta!:)

   Poista
 3. Mulla ei ole mitään kalenteria. Olisin kyllä halunnut, mutta sitten se vaan jäi ostamatta kun oli noita muita rahamenoja. :) Mutta kiva seurata näitä muiden kalentereita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tämmösissä erikoiskalentereissa on se miinus, et maksaa ihan pirusti.. Onneks on blogeja, joista voi seurata erilaisia kalentereita:)

   Poista
 4. Löytyy tämä sama kalenteri ja muutama muukin. ;) Esittelen ne tänään blogissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näytti kyllä ihanilta ne kaikki sun kalenterit! <3

   Poista
 5. Mielenkiinnolla jään seuraamaan tätä luukkujen availua! Näyttää kivalta tuo lakka :)

  VastaaPoista
 6. Mäkin meinasin hankkia tämän kalenterin, mutta vitkuttelin sitten kuitenkin liian pitkään ja kalenteri jäi tilaamatta. Kiva seurata blogisi kautta mitä luukuista paljastuu :)

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jospa sitten ens vuonna kerkeisit ajoissa tilata:) Ihanaa, kun tietää, että en tee turhaan näitä postauksia!

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Jep, ja mieluinen kun tämmösistä väreistä tykkään:)

   Poista
 8. Täältäkin löytyy sama kalenteri! Mulla ei aiemmin ole ollut mahista tälläiseen kalenteriin, joten oli kyllä aivan huippua, että sain mieheltä joululahjaksi tämän! Illemalla pitäisi saada höpinöitä blogiinkin asti ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, loistavaa! Toivottavasti tykkäät kalenterista:) Mä oon ainakin joka vuosi tykänny.

   Poista
 9. Tosi kiva seurata täältä mitä kalenterista tulee kun ei ittelläni oo sitä! :)

  VastaaPoista
 10. Jee kiva, että postailet päivittäin kalenterista! :) Mullakin on samainen kalenteri, mutta postauksia en nyt tee joka päivä, vaikka luukut toki avaankin tietty :) On se vaan ihana herätä aamuisin, kun luvassa on ihania kynsilakkoja, eikös!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo, jaksaa nousta paljon virkeämpänä, kun saa kalenterin avata! Viimestään kirkkaat päivänvalolamput herättää, jos pitää nousta puol 6 ylös:D

   Poista