lauantai 13. joulukuuta 2014

Luukku 13: Silhouette + kynnet

Näin viikonloppusin nämä kalenteripostaukset tuleekin vähän myöhemmin, sillä nukun niin paljon kuin vaan nukuttaa. Mutta eipä sillä kai väliä ole, millon postauksen tekee..:)

Kalenterista tuli kauteen sopiva tumma lakka. Niin tumma, että ensin luulin sitä mustaksi.


"I like my money right where I can see it.. hanging in my closet."


Lakka osottautui syvän tummanpunaiseksi, ehkä ennemminkin tummaksi viininpunaiseksi. Silhouette sisältää shimmeriä omassa värissään ja kultaisena. Tulee vähän mieleen German-icure by OPI, joskin Silhouette on vielä tummempi ja sisältää kultaista. Pikaisella vilkaisulla nuo kaksi lakkaa näyttävät kyllä melko samanlaisilta, mut eivät ole niin samanlaisia etteikö molempia voisi omistaa:)
****************


Edellisten kynsien jälkeen mulle tuli innostus liukuvärjäykseen, joten seuraavat kynnet oli luonnollisesti liukuvärjätyt. Värien puolesta liuku meni hyvin, mut oisin toivonu värien liukuvan vielä paremmin.


Pohjalle lakkasin kaksi kerrosta valkoista. Sen päälle töpöttelin kostealla superlonin palalla muutamia liukuvärjäyskerroksia. Väreiksi valitsin sinisen, violetin ja vaaleanpunaisen, ja ne sopivatkin tosi hyvin yhteen:)

En halunnut peittää liukua koristeilla liikaa, joten nimettömiin asettelin erikokoisia helmenpuolikkaita. En oikeen innostunu noista helmistä, ne jäi sitä paitsi tosi paljon koholle.


Juu tänään ei oikeen tekstiä irtoa, mä oon jotenki ihan sekasin ollu koko päivän (lue: päivän, jolloin tän kirjotin). Kahvin juonnista on useempi tunti, mut silti kädet tärisee vieläkin. Meen sekasin jo pelkästä kahvista, jesh.


Essie - Truth or Flare
Essie - Lilacism
OPI - Sparrow Me the Drama
(Gina Tricot - White)

Cheekyn helmenpuolikkaat

14 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Truth or Flare ja Sparrow Me the Drama sopivat kyllä hyvin yhteen kun molemmat on semmosia vähän likasia ja murrettuja värejä:)

   Poista
 2. Nätti lakka ja upeat kynnet! :)

  VastaaPoista
 3. Mä olen tosi tyytyväinen tähän tämän päivän lakkaan, koska juuri eilen illalla törmäsin pinterestissä kuvaan, jossa kynnet oli lakattu tummalla viininpunaisella shimmerlakalla. Mulla ei ole tämän väristä lakkaa ja mietin silloin illalla et olispa tuollainen ja nyt saman tien se tupsahti luukusta. Mahtavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten hyvä tuuri kävi! :D Silhouette on upea lakka.

   Poista
 4. Upeat kynnet, ja ihanan oloinen to Ciaten lakkakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Silhouette vaikuttaa kans kivalta tuttavuudelta, niin kun monet muutkin tähän mennessä tulleet:)

   Poista
 5. Kiitos näistä kalenteripostauksista. En tilannut kelenteria heti, mutta sun postaukset sai mut innostumaan ja eilen se oli sitten pakko käydä laittamassa tilaukseen. Tuleehan se vähän myöhässä, mut mie voin sit viettää joulua tammikuussa. :D
  Ihanan hemppikset liukuvärit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että näistä on ollu hyötyä! Toivottavasti kalenterisi tulee pian:) Tilasitko tämän Ciatén? Ainakin mulle kalenterin tuli seuraavana päivänä lähetyksestä.
   Kiitos! :)

   Poista