sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Luukku 14: Unrestricted Glam + toinen joulukalenteri

Hyvä että pääsin sängystä ylös tänään avaamaan joulukalenteria, sillä mun oikeella jalalla ei hirveesti kävellä nytten. Poni oli eilen ihan villinä yön aikana sataneesta runsaasta lumen määrästä, joten taluttaessa se hyppi ja pomppi. Ja kolautti etujalkansa mun reiteen. Ei mua mikään muu huoleta, kun että huomenna jatkuu taas vanhojen tanssiharjotukset.

Kalenterista tuli tänäänkin tumma ja synkkä lakka. Oisin kyllä kaivannu vähintään jotain neonpinkkiä lievittämään tätä tuskaa!:D


"Style is a way to say who you are without speaking."


Unrestricted Glam, eli tuttujen kesken nimihirviö, on täysin musta creme. Ei ois voinu enää parempaan kohtaan musta lakka tulla, sillä just eilen mietin, että täytyy lähteä etsimään uutta mustaa. Poikkeuksena nimihirviö pääsee käyttöön jo heti tänään, koska tarkotuksena olis lakata mustalla. Toivottavasti tää on hyvä:)


****************


Otsikossa oleva "toinen joulukalenteri" ei tarkota sitä, että ryhtysin kirjottaa lisäksi toista joulukalenteria tänne, vaan mun on ihan pakko esitellä mun toinen omistamani joulukalenteri tälle vuodelle.


Sain kummiltani tuollaisen kortin, joka toimittaa kuvakalenterin virkaa. Ja aiheena on Muumit! Tuo on ihan ylisöpö, en kestä! Luukuista on tähän mennessä paljastunut jo ainakin Niiskuneiti, Mörkö, Nuuskamuikkunen, Ninni, ja eläimiä sekä muita kuvia. Mulla ei oo ollu kuvakalenteria pitkään aikaan, joten kiva omistaa tämmönenki vaihteeksi:)


8 kommenttia :

 1. Kiva, että kalenterista tulee perus mustakin. :)

  VastaaPoista
 2. Söpönnäköinen muumikalenteri. Tuollaisen olis voinu jopa ottaa itsellekin (mistä?), tänä vuonna mulla ei oo kalenteria ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa ollenkaan sanoa, mistä tuo on hankittu, sillä postissa sain. Kummini asuu kuitenkin Helsingissä, että sieltä päin ostettu. Jotenki luulisin, että isommista perus marketeista vois löytyä eri paikkakunnilta:)

   Poista
 3. Mä taas petyin hirveästi tämän luukun lakkaan, mutta multa tosin löytyy jo hyvä musta. Ehkäpä tuolle käyttöä silti vielä löytyy, mietin jo että voihan sitä vaikka tuunailla jotenkin:)

  Aivan ihana tuo Muumikalenteri! Mullakin on ollut joskus pari vuotta sitten tuollanen korttikalenteri, mutta toi kuva on kyllä tosi kaunis!

  -muumifani..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ainahan mustaa lakkaa tarvitsee, viimestään kun edellinen loppuu. Mutta toki tätä voi käyttää muuhunkin:)
   Tuo on kyllä ihan ylisöpö, ja kuvat tosiaan erittäin kauniita!

   Poista
 4. Oih, toivottavasti jalka toipuu pian :/ Mutta ihana tuo kuvakalenteri! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tää alkaa jo helpottaa! Uhmaten menin tänää tanssiharkkoihi ja kestin:D

   Poista