maanantai 15. joulukuuta 2014

Luukku 15: Slumber Party

Tänään tulee vaan pelkkä kalenterista tullut tuote, sillä mun pää ei toimi yhtään viiden tunnin yöunilla. Miksei sitä koskaan vaan opi menemään ajoissa nukkumaan?


"The best colour in the whole world, is the one that looks good on you."


Katoin tänään taas ekaksi, että voi kun hieno lakka! Mutta "lakka" osottautui taas irtoglitteriksi.. Voisko ne laittaa jotain muutakin glitteriä kuin mikroglitteriä? Muistaakseni kalenterista tulee myös vähän isompaa glitteriä, mut silti glitterpulloista 4/5 (vai oliko nyt 5/6) on mikroglitteriä.

Slumber Party on kyllä kaunis, ei siitä mihinkään pääse. Tummanharmaa hologlitter, joka sopii hyvin tähän kauteen ja vuodenaikaan. Mulla ei ollutkaan ennestään edes lakkana tämän väristä, joten enköhän mä jotain käyttöä keksi:) Tai sitte askartelenpaskartelen noista glittereistä jotain (niimpä vissiin).


Oonko mä ainoa, joka haluis vähän vaihtelua näihin glittereihin?

6 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. On juu ja erikoinen värin puolesta:) Ei ehkä heti tulis tämmöstä ostettua, mut kiva testata.

   Poista
 2. Et todellakaan ole! Vaikka irtoglitterit ovatkin olleet aivan ihanan värisiä, niitä on tullut jo ihan riittävästi... mä en oikeestaan ikinä käytä kynsissä irtoglitteriä. Mäkin ajattelin, että voiha näitä askartelus käyttää, mut yeah right, milloha sitä on viimeks ees askarrellu mitään :D Voiskohan näitä käyttää meikeissä..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kyllä käyttää irtoglitteriä, mut ennemminki hexejä. Mikroglitterit saa vaan hirveen sotkun aikaan.. Toivottavasti kalenterista tulis jatkossa vaikka vähän isompaa glitteriä, niin ois mielusempi käyttää:D
   Meikkiasiaan en osaa sanoa mitään, sillä lähinnä mulla on vaa perus arkimeikki eli meikkipohja + kulmakynä + ripsari. Mut kannattaa joltain kysyä! Oishan se hieno jos ois jotai hologlitteriä meikissä:)

   Poista
 3. Kaunishan tuo on, mutta muakin ihmetyttää, miksi tässä kalenterissa on tullut niin monta mikroglitteriä... Jotkut glittermixit olisi huomattavasti houkuttelevampia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime vuosina on tullu paljon mikrohelmiä, joten mielummin ehkä näitä glittereitä otan kun helmiä:) Mutta tosiaan glitter lakkana ois mielusampi!

   Poista