tiistai 16. joulukuuta 2014

Luukku 16: Cupcake Queen + kynnet

Tänään on vuorossa pinkki postaus, nimittäin kalenterista tuli pinkki lakka ja esiteltävät kynnet ovat myös pinkit.


"If you're feeling blue, try painting yourself another color."


Cupcake Queen on pinkki creme pienellä sinisellä hohdolla. Kynsillä hohde näkyy hyvin vaikkapa tässä postauksessa. Ja joo, mulla oli tämäkin jo ennestään, joten eiköhän jompi kumpi lähde eteen päin. Lakka on kaunis ja hyvälaatunen, mut en usko tarvitsevani kahta:)****************


Itsenäisyyspäivän vietin pinkeissä kynsissä, sillä juhlassa mulla oli musta toppi, jossa oli pinkkejä rusettejä. Enkä muutenkaan olis tykänny sinivalkosista kynsistä, joten pinkki oli ihan jees:)

Lakkasin kaikkiin kynsiin Chanelin täyteläisen pinkin Rose Exubérantin, jota laitoin kolme kerrosta. Lakan suti on sen verran kapea, että kahdella kerroksella ei ihan pärjää. Nimettömistä tuli aksenttikynnet, ihan niin kuin näissäkin kynsissä. Rusetti on siis tehty I Snow You Love Me -glitterin hexeistä.


Chanelista muutama sana... Jos mä ostan kolmenkymmenen euron arvosen kynsilakan, todellakin toivon sen olevan joka sentin arvonen. Mutta tätä Chanel ei ole. Lakkasin kynnet illalla ja jo seuraavana aamuna kärjet alko kulua. Rose Exubérant ei kestä edes vuorokautta kauniina kynsillä. Suututti niin paljon, että kirjotin sitten aiheesta esseen tunnilla (luojan kiitos niitä ei arvostella:D).

Chanelista huolimatta tykkäsin kynsistä kovastikin. Tuo aksenttikynsi vaan toimii!


Chanel - Rose Exubérant
OPI - I Snow You Love Me

14 kommenttia :

 1. Voisin ostaa tän ihanuuden :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin juu varata sulle tämmösen, mut varmaan eka testaan kuitenki et mitä eroa tällä on edelliseen. Voin sitte myydä luultavasti jomman kumman, tosin lopullista kohtaloa en oo vielä päättäny:)

   Poista
 2. Kauniit kynnet! Tuo aksenttikynsi on niin ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Aksenttikynttä on helppo soveltaa kaikkiin väreihin, joten saa aina erinäköset kynnet:)

   Poista
 3. Todella kauniit lakkaukset! Oikein elegantit :)

  Tuo Chanel on ihanan sävyinen, harmi että se muuten tuotti pettymyksen :/ Mulla on vain yksi tällainen kalliimpi lakka Diorilta ja se on kyllä laadultaan kaiken rahan arvoinen. Mutta eikö se ole vähän ongelmana näiden selektiivisten merkkien kanssa, että kynsilakkoja ostaessa ei voi ikinä olla varma :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viveka! :)
   Joo nää selektiiviset on vähän semmosia, että joko on ihan huippulaatunen tai sitten huono. Chanelilla ja Diorilla yleensä jo merkki myy niin paljon, että tuskinpa niiden tarvii panostaa laatuun, kun silti ostetaan. Tosin uskon, että näitä ostaa enemmän vaan merkistä välittävät, eikä niinkään esim. kynsibloggarit.

   Poista
 4. Oikein nätiti. :) Aksenttikynsi iskee muhun täysin! Lakka on kyllä kaunis, vaikka ei olekaan laadultaan hyvä. Kyllä mä kanssa odottaisin 30€ lakalta hyvää laatua. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :)
   Onneksi ostin tän lahjakortilla, etten köyhtynyt niin kovin paljoa:D Mutta eipä tarvii jatkossa ostaa Chanelia..

   Poista
 5. Ihanat kynnet, mutta tosi harmi juttu tuo Chanel :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Joo tän lakan perusteella en voi kehua Chanelia, enkä varmaan tule merkin tuotteita enää kotiuttamaan.

   Poista
 6. Upea sävy tuossa kakassa Chanelissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se erittäin kaunis sävyltään, joten sitä voi käyttää vaikka koristeluissa kun siinä ei kulu niin helposti:)

   Poista
 7. Ihana sävy, mutta voi Chanel... haukkuja olen kuullut niin paljon noista kynsilakoista, että tuskin ikinä itselle yksikään sellainen eksyy :) mutta tuo sävy.... ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kuullu paljon kehujakin, joten aika paljon lakkakohtaista tuo laatu. Kannattaa googlettaa swatheja, mikäli joku lakka kiinnostaa. Uskon nimittäin, että merkillä voi ollakin hyviä lakkoja, mut kaikki ei vaan ole:)

   Poista