keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Luukku 17: Amazing Gracie

Vielä tänään tuli kalenterista lakka, jonka omistan, mut mikäli laskin oikein, tän pitäs olla viimenen. Kaikkiaan viisi lakkaa oli mulla jo ennestään.. Ensi vuonna jos on hirveesti samoja, jää kalenteri mun osalta ostamatta.


"Delete the negative; accentuate the positive!"


Mutta ajatellaan positiivisesti, kuten luukkukin neuvoo! Amazing Gracie on erittäin kaunis, hento vaaleanpunainen crelly, joka peittää kynnet kolmella kerroksella. Lakka levittyy ihan hyvin koostumukseensa nähden. Tällä saa tosi kauniin nudepohjan kynsiin, ja oonkin kuluttanu ekaa pulloa jo aika hyvin. Tätä lakkaa mulla oli ennestään itse asiassa kaksi kappaletta, joten tän kolmannen lopullinen kohtalo on vielä päättämättä:)

Kivaa keskiviikkoa kaikille!:)

6 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. On se kyllä kaunis, mut oisin toivonu välillä jotain muuta lakkaa:)

   Poista
 2. On kyllä kaunis sävy tässä! Harmi, että on jo sun kolmas pullo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on toisaalta niin kaunis ja hyvä lakka, että varmasti tulee käytettyäkin, mut ehkä kolmas pullo on jo liikaa:D

   Poista
 3. Mulla on vasta toista vuotta tuo Ciatén kalenteri niin tää ei taida olla kuin toinen dupe mulle kalenterista ellen oo ihan jossain sumussa elänyt. Harmittaa tosin itseänikin miksi joka vuoden kalentereihin ei voisi laittaa eri sävyjä, koska varmasti moni ostaa kalenterin useampana kuin yhtenä vuonna...

  Tai jos pitää dupeja laittaa, olisivat sitten vaikka laittaneet alus- ja päällyslakan tähänkin kalenteriin kun niitä nyt yleensä väkisinkin käyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tässä olekaan kun vaan 2 samaa lakkaa kun viime vuonna, mut sit taas 3 samaa, jotka tuli pari vuotta sitten. Tuo alus- ja päällyslakka -idea olis ihan huippu! Niitä kun aina tarvii, ja Ciatén aluslakkaan ite ainakin tykästyin:)

   Poista