torstai 18. joulukuuta 2014

Luukku 18: lakka + kynnet

18. luukun avaaminen ei saanu mua hirveän hyvälle tuulelle, mikä tulee ehkä yllätyksenä. Mutta voin sanoa, että jos teillekin kävisi näin, ette piristyisi. Katoin jo luukun avatessa, että miten taas tulee niin tumma lakka.


"The world of reality has its limits; the world of imagination is boundless."


Ja mitä siellä sitten oli? Velvet Tuxedo, sama lakka, joka tuli jo aiemmin SAMASTA kalenterista. Seitsemännen luukun takaa sain tän ekan kerran ja nyt toisen kerran. Laskin kalenterin takaa, ja siellä tosiaan on 24 eri tuotetta, joten multa jäi nyt puuttumaan jotain. Ei naurata. Ei sitte pätkääkään.Eihän tässä muu auta, kun alkaa reklamaatiota kirjottaa, hmph. Pitikin sattua just mulle, kun englannin taito ei oo mitään kehuttavaa.. Voisko joku ystävällisesti kertoa, mitä 18. luukusta oikeesti tuli?:)****************


On mulla sentään jotain kivaakin tälle päivälle, nimittäin kynnet:)

Kerranki mä aattelin muita (!!) ja lyhensin kynnet. Aattelin, että nyt kun vanhojen tanssi -kurssi on alkanu, niin mukavampi kun en raavi muita siellä. Päivän hyvä työ tehty!

Oli ihan outo lakata lyhyitä kynsiä, kun viimeksi lyhensin joskus lokakuussa. Lakkasin kaikki kynnet mustalla, minkä jälkeen kynnet näytti vielä entistäkin lyhyemmiltä. Kaiken lisäksi en osaa enää kirjottaa puhelimella kunnolla, joten totuttelua vaatii näiden lyhyiden kynsien kanssa.

Ihan kivat lakkaukset sain kuitenkin tehtyä, vaikka nämä olin ideoinutkin pitkille kynsille. Pohjalla siis on aiemmin mainitsemani musta lakkakerros, jonka päälle lisäsin kerroksen Barry M.:n glitteriä. Gold Mine Glitter on musta jelly, jossa on paljon kultaista glitteriä. Lakka on tosi hieno, mut sitä en oo vissiinkään ennen lakannu koko kynnelle. Ja nyt vaan ihmettelen, että miksi.Koristeiksi tein pilkkutikuilla kukkia, joita näkyy nykyään tosi usein mun kynsillä. Mutta minkäs teet, kun ne on niin söpöjä ja helppoja tehdä! Kukat on tehty Ginan valkoisella ja keskustat OPI:n kultaisella.

Rakastuin näihin kynsiin ihan täysin! Viihdyin näissä tosi hyvin, vaikka eivät olleetkaan yhtään mun tyyliset. Vaikka pidän pitkistä kynsistä paljon, niin aina sitä ihastuu niin kovin lyhyisiin:)


OPI - Love.Angel.Music.Baby.
Barry M. - Gold Mine Glitter
Gina Tricot - Black
Gina Tricot - White

24 kommenttia :

 1. Aivan supernätti lakkaus; en yhtään ihmettele jos oot itsekin ollut aivan ihastunut näohin kynsiin. Ihanat!!

  Olipas kehno mäihä tuon kalenterin kanssa, jään odottelee mitä vastaavat palautteeseesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia! :)
   Infoan sitten, kun ovat vastanneet.

   Poista
 2. Oho, eikä! :DD Miten voi olla? Onpa typerää. Mäkin haluan tietää, mitä vastaavat sulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 7. ja 18. luukut on kalenterissa vierekkäin, joten varmaan joku pakkausvirhe. Mutta ottaa kyllä päähän. Nyt on kuitenki reklamaatio kirjotettu ja vastausta oottelen:D

   Poista
 3. Voi ei :( Sieltä olis pitänyt tulla Tinsel Trail -niminen glitter... Nuo oli sellaisia salmiakkikuvion muotoisia glittereitä. Ainakaan et menettänyt mitään kivaa lakkaa ja uskoisin että saat jonkin hyvityksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin arvelinkin.. Just se glitter, jota ootin eniten kalenterista, sillä viime vuoden sequin on ainaki ollu kovasti käytössä. Mielummin ois jääny joku lakka, eikä tuota glitteriä. Tää on just niin mun tuuria:D

   Poista
 4. Tosi ihanat kynnet! Ikävää kun sama lakka tuli uudestaan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllä mä vielä dupet eri vuosien kalenterien välillä siedän, mut en tätä.

   Poista
 5. Eihh! Sieltä tuli ihana glitteri, jossa on salmiakkukuvion muotoisia hopeita ja sinisiä glittereitä! Mä tykkäsin siitä paljonki!! Toivottavasti lähettävät sulle kyseisen lakan... Ei ollenkaan kivaa. :(
  Kynnet on kumminki ihan täydelliset<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin toivoisin saavani sen glitterin. Mut eihän sitä tiiä, korvaavatko edes mitenkään.
   Jotain hyvää sentään tässä päivässä, kiitos! ♥

   Poista
 6. Oi vautsi, upeet kynnet! :) Ikävä juttu tuon kalenterin kanssa, toivottavasti osaavat hyvittää sen pätevästi! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Kyllä mä jotain hyvitystä haluisin, kun kalenteri maksokin melkeen 80€. Tuolla hinnalla jo olettais, että kaikki olis kunnossa!

   Poista
 7. Nuo kynnet on kyllä täydellisyyttä!

  VastaaPoista
 8. Kiinnostaa, että saitko mitään vastausta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain ekaan viestiini vastauksen, jossa pyydettiin tarkempia tietoja ja kuvia kalenterista. Mutta kun olin ne lähettänyt, ei tullu enää mitään vastausta.. Ei jääny oikeen hyvä kuva Ciatén asiakaspalvelusta, pitää varmaan ottaa uudelleen yhteyttä.

   Poista