perjantai 19. joulukuuta 2014

Luukku 19: Candy Cane + kynnet

Mikä onni, että tänään tuli eri lakka ja luultavasti vielä oikeakin lakka kalenterista! Eilisestä laitoin jo reklamaation ja nyt vaan ootellaan, mitä vastaavat.


"Live your everyday extraordinary!"Ja vielä upea lakka tulikin! Candy Cane on kirkaspohjainen glitter, joka sisältää paljon erikokoisia pinkkejä glittereitä. Kerrankin tuli ihan glitterlakka eikä irtoglitteriä:)


****************


Olin edellisillä kukkakynsillä melkeen viikon ja sinä aikana kuvauskäden keskarista meni napsahtamaan kulma poikki.. Kattelin kynsikuvia viimesen vuoden ajalta, enkä löytäny yhtäkään kuvaa, jossa kuvauskädestä olis kulma ollu pois (yksissä oli paikka - sitä ei lasketa). Rasti seinään, tää on uus ennätys!

Kun vihdoin oli aikaa lakata kynnet, oli selvää, että valitsisin Sorry I'm Fizzy Todayn. Lakka oli suurten odotuksieni mukainen, aivan huippu sävyltään! Multa ei löydy mitään vastaavaa. Laadussakaan ei sen kummempia moitteita, mitä nyt koostumus on sen verran paksua, ettei kahdella kerroksella saa tasaiselta näyttävää pintaa. Kaikkiaan laitoin kolme melko vaivatonta kerrosta.


Keskisormeen testasin pitkästä aikaa fishtailia. Kesällä tein kerran kaikki kynnet tällä tekniikalla, milloin sain kyllä pienen ähkyn siitä:D Mutta näin kahdelle kynnelle tehtynä tuo oli oikeen mukava ja vaivaton koristelutapa. Tietenkään kuvio ei oo täydellinen, mut riittävä mulle. Fizzyn kaveriksi pääsi valkoinen ja harmaa, jotka sopikin Fizzylle hyvin.

Kuka arvaa, mitä nimettömässä on? No Mountain Snow tietty. Otin Emman neuvosta mallia ja kokeilin tällä kertaa jättää valkosen lakan Mountain Snown alta pois. Olin harmitellu olematonta tekstuuripintaa, mut näin itsensä päälle kerrostettuna tekstuuri oli jo parempi. Toivoisin kuitenkin vielä vähän karheampaa pintaa lakalta. Kaunis se on silti, ja peitti kynnet kolmella kerroksella.


Semmonen simppeli skittlette tällä kertaa. Oli kyllä mieluinen lakkaus, ja mulla tuli väriyhdistelmästä ja fishtailista mieleen lähinnä jokin neule:D Ai niin, kerroinko jo Fizzyn olevan huipputapaus? No nyt sitten viimestään kuulitte. Ja annan pienen vinkin: jos näätte tätä vielä jossain, niin älkää epäröikö ostaa! En ollu pitkään aikaan törmänny lakkaan netti- tai kivijalkakaupoissa, ja meidänkin Kicksiin jäi enää vaan yksi Fizzy. Suosittelen:)


Dance Legend - Mountain Snow
Gina Tricot - White
OPI - Sorry I'm Fizzy Today
Flormar - WL03

22 kommenttia :

 1. Lakkaus on jälleen kerran todella kaunis.

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit kynnet! :) Itsellä on tuo Fizzy Today kanssa laatikossa odottelemassa käyttöön pääsyä. Nämä kynnet kyllä muistutti, että sen pitäisi tapahtua jo pian ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirka! Kokeile ihmeessä, oon melko varma, että tykästyt:)

   Poista
 3. Ihanat kynnet jälleen. Täydellisesti onnistunut kalanruoto! :) Tykkään ü

  VastaaPoista
 4. Oih! Todella upeat kynnet! Ja Ciaten kalenteristakin tuli täydellinen lakka.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Candy Cane onkin varmasti yksi kalenterin parhaista lakoista:)

   Poista
 5. Tosi ihanat kynnet! Fizzy on nätti lakka, sen hankin jos löydän jostakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Todellakin kannattaa hankkia Fizzy ettei vaan jälkikäteen harmita:)

   Poista
 6. Ihanat kynnet! Mun täytyy kyl hommata tuo Fizzy! On se niin hienon värinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon:) Fizzy on aika uniikki tapaus, suosittelen!

   Poista
 7. Oi nyt tuli kyllä kaunis lakka!

  VastaaPoista
 8. kaunis lakka tuo Candy Cane ja aivan ihanat kynnet ! <3 mä en oo varmaan ikinä ees yrittänyt fishtailia,ei varmaan riittäisi maltti :D hyvin oot saanut sen onnistumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Fishtail on loppuen lopuksi helppo toteuttaa, vaikka se saattaisi vaikuttaa vaikeelta:)

   Poista
 9. Tosi kaunis lakkaus taas! <3 Tosi hyvin oot onnistunut fishtailissa :)

  VastaaPoista
 10. Nätit kynnet. :) Ihanan värinen lakka tuo O.P.I

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Fizzy on värinsä puolesta yksi mun suosikkilakoista!

   Poista