lauantai 20. joulukuuta 2014

Luukku 20: Frozen Daydream + kynnet

Tänään taas on vuorossa irtoglitter, mut mikäli oon oikein laskenu, tää on kalenterin viimenen irtoglitter. Onhan näitä jo ihan riittämiin tullut, varsinkin kun en saanu sitä parasta irtoglitteriä.


Oikeesti? Ideat olleet vissiin vähän lopussa, sillä tää on jo kolmas samantyylinen teksti luukun sisäpuolella.


Frozen Daydream on tosi kaunis tummansininen irtoglitter, jossa on mukana hologlitteriäkin. En vaan huomannu holoa päivänvalolamppujen alla, joten en saanut otettua kuvaa, jossa holo näkyisi.


****************


Toinen uusista OPI:n lakoista piti saada heti ensimmäisen jälkeen kynsille. Toisin sanoen nyt on Comet in the Skyn vuoro astua esiin! Postaus on aika kuvapainotteinen, sillä innostuin räpsimään kynsistä kuvia. Toisaalta lakka oli kynsillä vähän vaikea kuvattava, mutta havainnollistava pullokuva löytyy täältä.

Comet in the Sky on tämän vuoden viimesestä OPI-kokoelmasta Gwen Stefani Holiday 2014. Lakka kuuluu kokoelman Effects-lakkoihin ja on tarkotettu topperiksi. Pullossa lukeekin normaalin nail lacquerin sijaan top coat. Comet in the Sky sisältää paljon pientä mustaa glitteriä, mustia hexejä ainakin kolmessa eri koossa ja erikokoisia iridescent-glittereitä. Upea ja monipuolinen topperi siispä kyseessä!


Laitoin Comet in the Skyta reilut kerrokset, minkä jälkeen vielä lisäsin glitteriä joihinkin kohtiin. Varsinkin mustan päällä lakka on vähän hankala, sillä mustia glittereitä on niin paljon. Glitterit tuntuvat olevan harvassa, vaikka todellisuudessa niin ei ole. Valkoisen päällä kuvista ei meinaa näkyä iridescent-glittereitä, mut livenä ne näky hyvin:)
Alla vielä lähikuvaa sekä valkoisen että mustan lakan päällä. Ite tykkäsin enemmän lakasta mustan päällä, tosin pinta näyttää epätasaselta mustien glitterien takia.


Ennen poistoa halusin vielä matata kynnet, ja näyttääpä Come in the Sky hyvältä myös matattuna!


Voi että kun se on niin upea lakka! Voisin vaan tuijotella näitä kuvia... Nimi sopii lakalle hyvin, sillä mulle ainakin tuli mustapohjasista kynsistä mieleen avaruus. Täytyy ehdottomasti käyttää tätä glitteriä joskus galaksikynsiin:)


OPI - Comet in the Sky
Gina Tricot - White
Gina Tricot - Black

Tykkäättekö te Comet in the Skysta?:)

14 kommenttia :

 1. Ooh! Comet in the Sky on aivan ihana lakka! :)

  VastaaPoista
 2. Vau, tuo Comet on ihana matattuna! ♥__♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mattaversiossa on kiva, kun kaikki glitterit näkyy selvemmin eikä oo heijastuksia:)

   Poista
 3. Comet on aivan täydellinen<3 Se on kunnon rakkauslakka!!
  Toivottavasti tuo oli viimeinen irtoglitter... Olisin halunnut enemmän glitterlakkoja. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! <3
   Kyllä tuo mun mielestä on vika irtoglitter. Toisaalta irtoglitter ajaa melkeen saman asian ku glitterlakkakin, paitsi että irtoglitter sotkee ihan hirveesti:D

   Poista
 4. Btw ihan kadehtittavan hyvässä kunnossa kynsinauhat, tää talvi tekee ihan kauheuksia mun omille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on semmoi paha tapa, että hoidan kuvauskäden kynsinauhat aina tosi hyvin, mut sit taas oikeesta kädestä en jaksa nii välittää:D Eli kuvissa nauhat on siistit, mut oikeessa ihan kauheet.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos, Comet tekee kynsistä ihanat blingblingit!

   Poista
 6. kiva glitter kalenterista, oottelen innolla niitä kynsii missä oot käyttäny noita :D
  comet on kyllä upea lakka ! :)

  VastaaPoista
 7. Vautsi, älyttömän upea tuo Comet in the Sky! <3 Näyttää todella kauniille mustan päällä :)

  VastaaPoista