maanantai 22. joulukuuta 2014

Luukku 22: Sand Dune + kynnet

Pääsin osallistumaan Mirkan blogissa pyörivään Toisen lakkalaatikolla -postaussarjaan. Lauantaina julkaistiin kyseinen postaus ja tästä pääsette lukemaan sen, mikäli kiinnostaa mun lakkojen sun muiden säilytysjärjestelmät:)


"I don't do fashion, I AM fashion."


Kalenterista sain tänään kultaisen shimmerlakan nimeltä Sand Dune. Lakka on pullojen perusteella hyvin samanlainen OPI:n Love.Angel.Music.Babyn kanssa, paitsi että OPI on satiinilakka. Kiva lakka kuitenkin ja kultasia lakkoja tarvii aina:)

Onnistuin ottamaan pelkkiä ylivalottuneita pullokuvia, mut hei oon vasta heränny, joten annettakoon se anteeks:D


****************


Monet ovat jo kyllästyneet joulu- ja talvikynsiin, mut itehän en oo vielä julkassut kun vasta yhdet semmoset. Tänään on yhdet talviset vuorossa ja lisää tulee ainakin vielä kaksien kynsien verran. Koittakaa kestää:)

Kun tiedän, että samoilla kynsillä täytyy kestää monta päivää, teen yleensä hillityn lakkauksen. Niimpä kynsille päätyi beige nude Don't Pretzel My Buttons. Nimettömistä tuli aksenttikynnet (tai toisin sanoen shokkikynnet kuten eräs asian ilmaisi) ja niihin lakkasin Alcatraz...Rocksin, joka on ehdottomasti mun suosikki tekstuureista. Keskisormeen maalasin villapaitakuvion mustalla akryylimaalilla ja loppuihin kynsiin tein palloja Alcatraz...Rocksilla.

Oon yhdistäny nämä kaksi lakkaa ennenkin, ja taas saa vaan ihastella kuinka hyvin ne sopivat yhteen. Tuli oikein mieluisat kynnet:)OPI - Don't Pretzel My Buttons
OPI - Alcatraz...Rocks

Oumaxi-akryylimaali, musta

8 kommenttia :