tiistai 23. joulukuuta 2014

Luukku 23: Sherbert Fizz + kynnet

Tänään kalenteripostaus tuleekin vähän jäljessä, sillä nyt aamulla täyty vielä kirjottaa parit joulukortit. Tajusin, ettei meillä ole hopeaa tussia, joten sivellin käteen ja maalaamaan tekstit hopealla akryylimaalilla! Ei ihan nopeaa hommaa, mut tuli niistä kyllä hienot:)


"When in doupt, wear red."


Toiseksi viimeisestä luukusta tuli nätti punainen/pinkki Sherbert Fizz. Luukun tekstin perusteella sekä näiden kuvien perusteella luulisi lakan olevan punainen, mut mun silmissä livenä se näyttää pinkiltä. Lakassa on mukana shimmeriä ja tää näyttää semmoselta heikosti peittävältä. En tosiaan tiiä, miksikä koostumusta kutsuisi.


****************


Ja vielä yhdet kynnet ennen virallisia joulukynsiä! Yritän saada joulukynnet huomiseen kalenteripostaukseen, mut nyt on vuorossa talviset lumihiutalekynnet. Tänä vuonna tein lumihiutalekynsistä vielä hillitymmät kuin viime vuonna. Pohjalle lakkasin kolme kerrosta Ciatén Amazing Gracieta, joka tuli myös tän vuoden joulukalenterista. Kolmen kerroksenkin jälkeen kärjet kuultaa läpi, pinta on kuitenkin tasainen. Amazing Gracien päälle maalasin valkoisella akryylimaalilla lumihiutaleet ja lisäsin vähän hopeaa glitteriä ympärille.

Nimettömään lakkasin Essencen Hey, Nude! -tekstuurin, joka ei kyllä peittänyt itsestään. Nimettömissä on neljä kerrosta lakkaa ja silti kuultaa kärjet läpi. Nätti tekstuuri se on, mut ensi kerralla lakkaan alle peittävän cremen.Kynsistä kuitenkin kokonaisuudessaan tykkäsin, vaikka olisin halunnut väkertää lumihiutaleita vielä kauemmin. Nyt piti kiireessä nuo maalata, ja lopputulos on sen näkönenki:D


Ciaté - Amazing Gracie
Essence - Hey, Nude!
OPI - Pirouette My Whistle

Oumaxi-akryylimaalit, valk.

8 kommenttia :