keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Luukku 3: Girl with a Pearl + kynnet

Kolmannen luukun takaa löytyi jotain muuta kuin kynsilakka. Mun mielestä on ihanaa, että tänäkin vuonna mukana on myös koristeita eikä pelkkiä lakkoja!


"Don't be afraid to sparkle brighter."


Girl with a Pearl on pullollinen erikokoisia ja valkoisia helmenpuolikkaita. Enhän mä raaski tätä käyttää! Niin kaunis pullollinen helmiä ♥ Onneks tilasin just kuukausi sitten hyrrällisen helmenpuolikkaita, niin tätä ei ainakaan vielä tarvitse korkata;D Päätyy ehdottomasti koristeeksi ainakin.


****************


Tänään taas vuorossa yksinkertaiset glitterkynnet. Mulla ei koeviikon aikana ollut oikeen intoa tai aikaa lakata kynsiä, joten yksinkertainen oli monestikin päivän sana. Piristystä tuomaan valitsin kynsille China Glazen viime kesän kokoelmasta olevan Grass Is Lime Greenerin, jota lakkasin kolmisen kerrosta. Hiukan hankalahan koostumus on, mut se ei tällasen lakan kohdalla haittaa yhtään:)


Päivän pidin lakkaa yksinään kynsillä ja seuraavana päivänä lakkasin päälle kerroksen Ginan Salt & Pepperiä. Ekan kerran lakka oli mulla käytössä melkeen vuosi sitten. En tykännyt siitä silloin, enkä kyllä tykännyt nytkään, joten lakka joutaa kirppiskasaan. Muuten kyllä tykkään mustavalko-glittereistä, mut omaan makuuni Salt & Pepperissä on liian isoja glittereitä.


China Glaze - Grass Is Lime Greener
Gina Tricot - Salt & PepperSaa kertoa mielipiteitä Girl with a Pearlista  ja Salt & pepperistä - tai mistä nyt ikinä tahtookin:)

8 kommenttia :

 1. Tuo on kyllä totta, että tuo GILG on hankala lakattava, mutta värin puolesta se ei kyllä haittaa yhtään. :D

  VastaaPoista
 2. Girl with a Pearl on niin kaunis! Itsekin omistan Salt & Pepperin ja ne glitterit on kyllä vähän turhan isoja ja en myöskään tykkää kun ne on erikokoisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo en tajuu miks pitää tunkee niiin isoja glittereitä! Confettis on aivan ihana kun glitterit on pieniä ja nättejä:)

   Poista
 3. Olin niin innoissani noista helmistä<3 Niin söpö pullo. :3
  Kynnet on oikein ihanat<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oikeesti raaski käyttää noita:D
   Kiitoksia<3

   Poista
 4. Voi itku kun nuo helmet on kyllä ihanat! Ja tosi nätit kynnetkin, vaikkei Salt & Pepper vakuuta itseänikään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös vaan! Tosi sulosia :3
   Grass pelasti kyllä nuo kynnet:D

   Poista