torstai 4. joulukuuta 2014

Luukku 4: Members Only

Neljännen luukun vuoro! Musta tuntuu, että tää viikko on kestäny jo ikuisuuden, mut nyt on vasta torstai.. En toki halua, että kalenteri loppuu vielä - päinvastoin - mut koulussa istuminen kaheksasta neljään on tosi puuduttavaa.


"Nails are the period at the end of the sentence. They compelete the look."


Tänään tuli Members Only, nude lakka shimmerillä. Sama lakka tuli myös viime vuonna, jolloin ihmeteltiin tämän ja Ivory Queenin samankaltaisuutta. Members Only on se huonommin peittävä yksilö, minkä ansiosta tää sopii vaikkapa ranskiksen pohjaksi. Tuosta edellisestä linkistä näkee swatchit tästä:)

Mun mielestä on tyhmää, että kalenteriin on laitettu samoja lakkoja kuin viime vuonna. Toki kivoista lakoista on hyvä saada tuplapullo, kun nämä minit käyttää niin nopeesti. En kuitenkaan olis tarvinnu toista Members Onlya, joten kalenterin jälkeen laitan varmaankin myyntiin näitä turhia.

Toivottavasti jotakin muuta ilahdutti Members Only enemmän! Onhan se nimittäin kaikesta huolimatta kaunis lakka:)

6 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Onhan se! Tosin oisin mielummin ottanu jonkun muun tän tilalle:)

   Poista
 2. Mua ärsyttää, kun tuli sama lakka kuin viime vuonna! Luulisi Ciatella olevan sen verran valikoimaa, ettei tarvisi vanhoja laittaa kalenteriin. Toivottavasti tää jäi ainoaksi samaksi, tai ettei ainakaan montaa vanhaa tulis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä! Mä laskin, et omistan jo viisi lakkaa ennestään noista tän vuoden kalenterilakoista.. Osa on viime vuodelta ja osa edelliseltä. Ciaté puskee kyllä koko aika uusia kokoelmia, nii laittas ees niitä vaikka eikä samoja:D

   Poista
 3. Tyhmää pistää sama lakka kun edellises kalenteris!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä otan kyllä mielelläni tuplakappaleen kivoista lakoista, mut en tämmösestä. Ja mielumminhan sitä ottas kokonaan uuden lakan kuin saman joka jo on. Toivottavasti ens vuonna olis asia paremmin! Ja ainahan ylimääräset voi myydä:)

   Poista