perjantai 5. joulukuuta 2014

Luukku 5: Sloaney, Sweetie + kynnet

Viides luukku, josta tuli ainakin ihan erilainen lakka, mitä on aiemmin tullut:D


"I don't like plain nails. I get sad."


Kyllä. Se on tikkuglitter. Ekaks kulki vähän väristyksiä; en mä haluu tikkuglitteriä! Aiemmin oon omistanu yhden tikkuglitterin, mut sen myin lähes käyttämättömänä jo kuukausia sitten. Ja nyt kun mun eteen laitetaan toinen, niin en kovinkaan paljoa innostu. Päätin kuitenkin, että testaan tätä, ennen kuin tuomitsen enempää.

Onhan Sloaney, Sweetie väreiltään tosi nätti, sillä se sisältää kirkkaalla pohjalla vaaleanpunaisia, vaaleankeltaisia ja hopeita TAI kultasia tikkuja. Miksi tai? No mä en vaan erota, kumpia nuo on. En oo vissiin vielä oikeen heränny, kun herätys soi 20 minuuttia sitte:D Raportoin kuitenki värit uudelleen sitten testauksen yhteydessä!

****************

Tänään taas yhdet kynnet pääsee esittelyyn. Ja olihan muuten tän kertaset kynnet erittäin mieluisat! Tosin nykyään innostun kaikista kynsistä, joissa on nudea tai niittejä tai pilkkutikulla tehtyjä kukkia. Niistä koostui myös nämä kynnet:)


Pohjalle kaikkiin kynsiin lakkasin 2-3 kerrosta Essien ihanaa Sand Tropezia, joka meinaa kyllä kiilata nudejen ykköseksi (Vain-illa on vielä kuitenkin paras). Sand Tropezin lakkakaveriksi päätyi kultainen Rose glitter, jota lakkasin nimettömiin reippaan kerroksen nuden päälle. Rose glitter on suosikkini mitä tulee kultaisiin glittereihin, mutta harmittaa kyllä lakan nopea paksuuntuminen. Pullo ei ole vajunut paljoakaan, ja silti lakka on jo aikamoista puuroa.

Peukkuihin ja keskareihin tein pilkkutikuilla ja valkoisella lakalla kukkia, joiden ympärille mielikuvituksellisesti lisäsin vaan valkoisia palloja. Keskustoihin lisäsin Rose glitteristä vähän glittereitä. Loppuihin kynsiin laitoin vielä niittejä pyöreitä kultaisia niittejä.

Kuten jo sanottu, näihin kynsiin olin tosi tyytyväinen. Jotenkin oli taas niin omanlaiset, että viihdyin näissä loistavasti:) Nude, kulta ja valkoinen on yhdistettynä ihan parhautta!


Essie - Sand Tropez
Gina Tricot - Rose glitter
Gina Tricot - White

kultaiset pyöreät niitit (saatu)

Tykkäättekö te tikkuglitteristä? Entä näistä lakkauksista?:)

14 kommenttia :

 1. Tosi kauniit kynnet, värit on ihan täydelliset! Yleensä en mäkään tykkää tikkuglittereistä mutta toi näyttää kyllä ihan nätiltä. :)

  VastaaPoista
 2. Mä katoin aamulla ensin, että sieltä tuli kultahippuinen lakka, mutta eih tikkuglitteriä!! :DD Meinasin kuolla nauruun, kun tajusin että se ei olekaan kultahippua vaan tikkua! Mikä pettymys! Tosin kyllä tuolla pitää kerran jotkut kynnet tehdä. :)
  Nuo sun kynnet on kyllä todella ihanat<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko nuo nyt kultasia vai hopeita? Mä en oo vieläkään varma xD
   Joo täytyy tuo ehdottomasti testata, ennen kuin myy!
   Kiitos Fani! ♥

   Poista
 3. Aivan ihanat!! <3
  Sand Tropez on ainoa lakka mun laatikossa, joka haluaisi jatkuvasti päästä kynsille! Se on vaan nii ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Roosa! ♥
   Sand Tropez on kyllä aivan huippu lakka!

   Poista
 4. Kaunis lakkaus! Joo ja en tykkään tikkuglitteristä, se on vaan niin rumaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä toivon, että tuo lakka muuttais oman käsityksen tikkuglitteristä:D

   Poista
 5. Ihanat lakkaukset! :) Omituista, että ihmisillä on niin kauheasti negatiivisia ajatuksia tikkuglittereistä... Jostain syystä mä tykkään ihan hirveesti niistä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Haha, ne vaan näyttää ihan bakteereilta:D Mutta makuasioitahan nää vaan on, eihän sitä tiiä vaikka itekki innostun tästä!

   Poista