lauantai 6. joulukuuta 2014

Luukku 6: Runway Ribbon

Tänään kalenterista tulikin glitteriä! Musta on niin ihanaa kun näitä irtoglittereitä tulee:)


"Beauty should begin in the heart and soul, otherwise cosmetics are useless."


Luulin kyllä ensin punasta Runway Ribbonia kynsilakaksi ja otin jo vertailukuvatkin siitä ja Enchanted Rosesta. Sitte avasin Runway Ribbonin vähän kallellaan, minkä seurauksena mun kamera, pöytä, läppäri ja jalat oli (ja on vieläkin..) punasen mikroglitterin peitossa. Onneks mulla on edellisiltä vuosilta niitä suppiloita, joten sain suurimman osan pöllähtäneestä glitteristä vielä takas pulloon. On muuten outoa, ettei tänä vuonna tuu suppiloa kalenterista, sillä se on tosi hyödyllinen irtoglitterien kanssa.

Nyt vaan katon jatkossa tarkkaan, että mikä on glitter ja mikä ei! Se kyllä lukee pullossa takana, mut enhän mä tajunnu heti, kun näillä koristepulloillakin on nimet:D


****************


Ihan pakko vielä näyttää, mitä postissa saapui eilen!


Glitteriä, niittejä, siirtokuvia, koristeita... ♥ Sain nämä Born Pretty Storelta testattavaksi, mutta taidan ottaa esittelyn tammikuun urakaksi. Nyt keskityn joulukalenteriin, ja tammikuussa esittelen näitä sekä joulukalenterilakkoja kynsillä!


Oikein hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! :)

4 kommenttia :

 1. Tuo glitteri on ihanan näkönen! Hyvää itsenäisyyspäivää myös sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on täydellisen punainen jouluun! Kiitos Emma!:)

   Poista
 2. Oih voih, mikroglitterit on kyllä ihania siivottavia... Toivottavasti et enää kuukauden päästä löydä glitterhippuja näppikseltäsi :D Ja hei, kivoja testattavia oot saanut BPS:ltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoin pelkään että löydän:D
   Eikös vain, oon tosi innoissani noista kaikista, joten oottelen innolla tammikuuta!

   Poista