maanantai 8. joulukuuta 2014

Luukku 8: Big Yellow Taxi

Huh mitä netin kanssa tappelemista tää aamu on ollu. Onneksi sain sentään yhden netin toimimaan, jotta tämä postaus tulee ajallaan!


"Why fit in, when you were born to stand out."


Tämän päivän lakka kantaa nimeä Big Yellow Taxi ja tuli mulle jo kaksi vuotta sitten kalenterissa. Aion kuitenkin testata tämän uuden, sillä vanha versio on ihan täyttä kuraa laadultaan. En tiiä onko se maanantaikappale, mut toiveet on vähän korkeammalla tän uuden yksilön kohdalla. Big Yellow Taxi on kuitenkin aivan ihana väriltään, sellanen vaalea ja kirkas sitruunankeltainen:)

Hyvää alkanutta viikkoa! Toivottavasti tästä tulee hyvä viikko:)

10 kommenttia :

 1. Voi vitsi, ihanan sävyinen tää! Kerro sit miten toimi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tammikuussa olis tarkotus näitä lakkoja testailla:)

   Poista
 2. Tosi ihanan värinen lakka! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana piristys tän harmauden keskelle, mut toi on kyllä ihan tyhmää et samat lakat pyörii kalenterissa ku aiempina vuosinaki :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piristi kyllä päivää! :) Onhan se vähän tyhmää, mut eipä kaikilla oo tätä kalenteria ennen ollu. Ja mä elättelen toiveita tän lakan suhteen vielä - toivottavasti on parempi yksilö!

   Poista
 4. Aamulla kun avasin kalenterin ja näin tuon lakan, niin mulle tuli heti mieleen sinä ja nimesinki sen Anni lakaksi. :D Toivottavasti tuo on laadultaan parempi, itse en omistanut tuota ennestään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Fani! :'D Onhan tää aikalailla mulle sopiva lakka!

   Poista