sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Vesimarmorointihaaste 2014 - kooste

Embosnails!-blogin E-S aloitti vuoden alussa vesimarmorointihaasteen, jonka tarkotuksena oli marmoroida joka kuukausi edes kerran. Innostuin haasteesta - vesimarmoroinnista kun tykkään - ja niin se vaan tuli suoritettua loppuun asti. Yhteensä 12. marmoroinnit tuli tehtyä haasteeseen ja sen lisäksi vielä pari aksenttikynttä joihinkin lakkauksiin.

Haasteeseen osallistui mun ja E-S:n lisäksi ainakin Fani ja Miracle. Haasteen postauksia oli kiva seurata muiden blogeista ja seurata miten muilla meni.

Oon tehny haastekynsille oman tunnisteen (vesimarmorointihaaste 2014), jota tosin ei vielä löydy sivupalkista. Tästä kuitenkin pääsette tunnisteen postauksiin, jos jokin näistä alla olevista marmoroinnista alkoi kiinnostaa:)


Ensimmäisten kuuden kuukauden marmorointikynsistä pidin ehdottomasti eniten kesäkuun kynsistä. Värit sopi niin hyvin yhteen ja kynnet oli ihanat kesäkynnet. Helmikuun kynsissä marmorointikuvio onnistui yllättävän hyvin ja toukokuun marmoroinnit oli siitä merkittävät, että voitin niillä lakkauskisan.


Heinä-joulukuun marmoroinneista päällimmäisenä muistuu mieleen jouluaaton karkkikeppikynnet - tosin ehkä siksi, että ne vasta olivat kynsillä. Tykkäsin tosi paljon syyskuun marmoroinneista värien ja kuvion puolesta sekä myös lokakuun kynsistä, vaikka marmorointikuvio ei niissä kovin onnistunut ollutkaan.

Kaikista marmoroinneista en osaa sanoa parasta, joka olisi ylitse muiden, mutta eniten mieleen olivat kesäkuun (6.), syyskuun (9.) ja joulukuun (12.) kynnet. Mikä on teidän suosikki?

Mun mielestä tää haaste oli tosi kiva, kun sai vapaasti toteuttaa eikä ollut tiukkoja aikatauluja kynsien julkaisun suhteen. En voi vieläkään uskoa, että tää on nyt oikeesti ohi! Ensi vuodelle olis kiva keksiä joku samantyylinen kerran kuussa -haaste; kertokaa jos semmosen jostain löydätte/kehitätte!:)

34 kommenttia :

 1. Näistä on kyllä vaikea valita yhä suosikkia, kaikki niin ihania! Omaa silmää eniten miellyttävät 6, 8, 9 ja 12. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli vaikeuksia valita:D Kiitos!

   Poista
 2. 5, 6, 10 ja 11 ovat hienoja. :) -M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tykkäsin myös ite noista mainitsemistasi:)

   Poista
 3. Kaikkien kynsien värimaailma on hyvi mietitty, joten kaikki näyttää hyvältä. Eniten mun mieleiset kuvioinnit (+värit) löytyy kynsistä nro 5, 6 ja 9 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten marmoroinnissa hankalaa, kun pitää löytää lakat, jotka sopivat toisiinsa hyvin ja vielä toimivat vedessä. Ei oo helpoks tätäkään tehty:D Oon kyllä aikalailla sun kanssa samoilla linjoilla valinnoissa:)

   Poista
 4. Kasi on ihana, koska mustavalkoinen on <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä kynsistä tuli kyllä ihan lakritsijätski mieleen :p

   Poista
 5. Todella upeita kaikki! En kyllä millään osaa valita noista lemppareita. Sulla on kyllä ollut tämä marmorointi hallussa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Fani! ♥ Sujuihan marmorointi sullakin, enkä voi kun ihailla sun sisua suorittaa tämä haaste! Mä oon luonteeltani sellanen, että jos joku ei ekalla kerralla onnistu niin luovutan heti:D

   Poista
 6. Anni, voitko laittaa mulle facebookissa viestiä, kun sulle ei pysty? :)

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Huhtikuun kynsistä tuli kyllä ihan onnistuneet ja väreistä tykkäsin:)

   Poista
 8. Ihania kaikki! Mun lempparit on 6, 8 ja 12. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Nuo taitaa olla monen muunkin suosikkeja:)

   Poista
 9. 5 tai 6 ovat omia suosikkejani, hienoja kyllä kaikki:)

  VastaaPoista
 10. Mun lempparit taitaa olla nuo sun toukokuun voittoisat kynnet, joita lainasinkin myös omaan koostepostaukseeni. Tok nyt kun kaikki tekeleesi on yhtäaikaa nähtävillä, niin myös 1., 4. ja 6. näyttää mahtavilta.

  Kaikin puolin onnistuneesti toteutit haasteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä tuli mulle jotenki tosi merkittävät kun voitto napsahti, sillä aikasemmin en ollu kynsilläni mitään voittanu:) Tammikuun kynsissä oli ihanat värit, mut muuten ne ei hirveesti innostanu mua.
   Kiitos paljon! Oli kiva, kun tällaisen haasteen teit:)

   Poista
 11. mun lemppareita on 4,6 ja 11, mutta kaikki lakkaukset ovat aivan upeita ! <3

  VastaaPoista
 12. Kaikki on nättejä, mut lempparit on 2. ja 6.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Helmikuun kynsien kuviosta tuli kyllä hieno ^^

   Poista
 13. Niin hienoja kaikki! 5. värimailma ja 9. erittäin hienosti onnistunut kuviointi ovat ehkä ne ylitse muiden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! :) Syyskuun kynsien onnistuminen yllätti mutkin.

   Poista
 14. Vitsi sä oot kyllä taitava tässä(kin)! Ysi on mun suosikki näistä :)

  VastaaPoista
 15. Musta hienoimmat on 6, 8 ja 11, mut noi kaikki on kyl ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! Monilla näköjään samat lempparit:)

   Poista
 16. Mun lempparit on 4, 5 ja 8 :) Aivan mielettömän upeita marmorointeja, ei voi kuin ihastella! <3 Olispa kiva joku kerran kuussa haaste kyllä. Sellaiset monta kertaa viikossa haasteet ei mulla toimi, mutta tuollainen harvennettu versio kuulostaa kivalta ja voisi olla toteuttamiskelpoinenkin. Huikkaa jos tulee vastaan joku haaste vai pitäiskö keksiä sellainen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥
   Semmonen on kyllä kehitteillä, kannattaa tulla sunnuntaina kurkkaamaan blogiin;)

   Poista