tiistai 30. joulukuuta 2014

Vuoden 2014 parhaat: kynsilakat

Vuosi lähenee uhkaavasti loppuaan, joten on aika listata vuoden 2014 parhaat kynsilakat. Valitsin kokoelmastani yhteensä 14 lakkasuosikkia kuluneelta vuodelta. Kaikki lakat eivät edes ole tänä vuonna hankittuja, mutta ovat kuitenkin olleet erityisesti suosiossa.

Koitan pitää postauksen mahdollisimman kuvapainotteisena ja tekstiä vähemmän. Tältä näyttää mun suosikkilakat vuodelta 2014:


Kertoo varmaan jotain lempimerkistä, kun OPI:t täyttävät yli puolet suosikeista:D Kokosin joka lakasta pienen kollaasin, josta näkyy myös kyseinen lakka kynsillä. Lakat ei ole missään paremmuusjärjestyksessä, sitä en olis pystyny tekemään.

Olisi myös kiva kuulla, onko joukossa teidän suosikkeja tai mitkä lakat ylipäätään ovat tänä vuonna olleet ylitse muiden!:)


OPI Push And Shove Gwen Stefani


OPI Which is Witch? OZ - the Great and the Powerful


OPI Muppets World Tour Muppets Most Wanted


OPI Love.Angel.Music.Baby. Gwen Stefani


OPI You're So Vain-illa Coca-Cola


OPI  Don't Pretzel My Buttons Germany


OPI I Just Can't Cope-acabana Brazil


OPI  Sorry I'm Fizzy Today Coca-Cola


Dance Legend Night Ranger Wow Prism


Dollish Polish Better Not Waste the Finnish Blogger collection


Dollish Polish Expecto Patronum


Essie On A Silver Platter Encrusted Treasures


Anna Gorelova by Dance Legend Alenushka


Kiko 389 Mint Milk


Siinä oli mun lempparit:) Valinta oli tosi vaikea ja tuntuu että moni ihana lakka jäi pois. Huomenna olisi vielä vuorossa vuoden viimeinen postaus, johon oon koonnut vuoden parhaat lakkaukset. Ei ollut valitseminen kynsienkään kohdalla helppoa!

20 kommenttia :

 1. Mahtavia lakkoja ja kynsiä :). Aikas moni noista lakoista on tullut kotiutettua vuoden aikana ja voit uskoa, että ne mitä ei vielä löydy ovat himotuslistalla. Kikoja mulla ei ole yhtään ja ne kyllä kutkuttelevat kovasti :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mullakin on vaan kolme Kikoa mutta lisää huolisin. Laadun puolesta ne on hyviä ja oon ihan rakastunu Mint Milkiin! Toki on merkillä vähän kakkoslaadun lakkojakin, mut paljon hyvää oon kuullu:)

   Poista
 2. Mä en osais koota mun lempparilakkoja, koska niitä on tänä vuonna tullut niiin paljon hankittua ja kerennyt kerran melkeenpä vain lakata kaikille :) Ehkä mullakin nousis tuo Opin keltainen listalle, sitä on tullut käytettyä useasti kesällä varsinkin.

  Tykkäsin tästä sun ideasta esitellä suosikkilakat ja manit, joissa niitä on käytetty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan tää vaikeeta, ja muutamalla tosiaan oon lakannu vaan sen kerran. Listalla on ehkä kolmisen kappaletta semmosia, mut ne on nousseet jo sillä kerralla lemppareiksi:D
   Cope-acabana on varmasti monen suosikki, sillä se on pitkään aikaan paraslaatuisin keltanen creme!
   Kiva kuulla! Aattelin aluksi, että linkittäisin postaukset, joissa lakat esiintyy, mut koin helpommaksi tehdä kollaasit:) Ja mun mielestä tää on kans kiva, kun on muutakin kuin vaan kuvia lakkapulloista.

   Poista
 3. Oih! Aivan ihania lakkoja nuo kaikki! Suurimman osan itse asiassa omistankin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ♥ Ja sullahan on vaikka mitä, joten en ihmettele yhtään;)

   Poista
 4. Ihania lakkoja ja kynsiä! Omista lakoista on vaikea valita suosikkeja, kun niitä on paljon. Better Not Waste on yks mun suosikeistani. Ja sun k
  listalta monia haluisin ja aionkin ehdottomasti hankkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Onhan se aina vaikeaa, kun jotain näin ihanaa pitää laittaa järjestykseen:D BNW on kyllä ehdottomasti yksi vuoden parhaista, niin upean lakan Emma ja Sissi suunnittelivat:)

   Poista
 5. Jos oisin alkanu etukäteen arvailee sun suosikkeja, mitä postauksistasi muistan niin olisin saattanu arvata Copeacabanan, Vain-illan ja BetterNot Wasten. Omia suurimpia suosikkeja ei ehkä näistä sun lemppareista löydy, mutta lähimpänä saattaisi olla Essien On A Silver Platter. Toki myös L.A.M.B :)
  Tuo Kikon Mint Milk on tullu monessa paikassa vastaan jonkinmoisena suosikkina ihmisillä, joten sen täytyy olla hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, oon kai vähän ennalta-arvattava jossain määrin;D Onhan noita sun mainitsemia lakkoja kyllä tullut käytettyä ja paljon menneenä vuonna!
   Mint Milk ihastutti mua ehdottomasti värinsä perusteella (minttukausi kun on meneillään) ja laadullaan, sillä yleensä tuon tapaiset ovat vähän hankalia. Joten kyllä, Mint Milk on hyvä:)

   Poista
 6. Kiva postaus, näitä koosteita on mukava lukea:) Ite jaksoin listata vain suosikkilakat, se tulee ulos huomenna. Oli tosi vaikea valita kun ei ole järkeä listata mitään viittäkymmentä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kans lukea aina näitä ja toki myös toteuttaa! Joo mullakin meinas tulla vähän liikaa lakkoja lemppareiksi ja karsiminen on aina niin hankalaa:D Ootankin sun postausta innolla, kiva nähdä mitä sieltä löytyy:)

   Poista
 7. Monta lakkaa nuissa, jotka haluaisin itselleni... ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sille sitte muuta voi kun hommata ne;) Ainahan voi itteään lahjoa vaikkapa jouluna tai synttäreinä - tai ihan muuten vaan!

   Poista
 8. Kiva postaus! Huomaan, että samoja lakkoja on jäänyt itsellekin mieleen. Esim. OPIn Cope-Acabana, LAMB ja Dollish Polishin Expecto Patronum! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Mirka! Cope-acabana ja LAMB ovat molemmat olleet tosi paljon esillä blogeissa, joten niistä selvästi tykätään. Expecto Patronum on taas ihan ehdoton suosikki indieistä, vaikka onkin niin yksinkertanen:) Tosin ehkä juuri se tekee lakasta niin täydellisen, monet indieglitterit kun on tungettu täyteen ihan kaikkea:D

   Poista
 9. Minttukiko iskee syvälle sydämeen ! <3 itekkin pitäs valita top 4 lempparia, ei kamala :D lambi ja minttukiko siellä on ainakin, kahdesta muusta en oo varma... apua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 4?!? Mite sä pystyt rajaamaan niin vähään :o Mulla tuotti vaikeuksia valita 14 parasta! Mut ootan mitä oot valinnu, minttukiko on kyllä oikea valinta:)

   Poista
 10. L.A.M.B. on näkynyt kyllä monella listalla, eikä suotta - se on ihan mielettömän nätti lakka ♥ Muppets World Tour oli lähellä päästä munkin listalleni mutta jäi viime hetkellä rannalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on huippu ja niin monikäyttönen! Eikä ollenkaan liian kellertävä kulta, joista en tykkää, vaan täydellinen:) MWT ei ole yksinään niin kiva, mut aksenttikynteen se sopii hyvin.

   Poista