perjantai 9. tammikuuta 2015

Kultaa ja mineraalia

Nyt on vuorossa pikainen postaus yhdestä pikalakkauksesta. Postauksen tekohetkellä mun olis pitäny olla kirjottamassa tutkielmaa ja esseitä, mut ne on vieläkin alottamatta. Oon ihan mestari kaiken viimetippaan jättämisessä, mistä ansaitsisin ainakin mitalin tai jopa pokaalin.

No mutta niihin kynsiin. Lakkaukseen mahdutin kaksi joulukalenterista tullutta lakkaa, jotka molemmat osottautui oikein mieluisiksi lakoiksi. Suurinta osaa kynsistä peittää kultainen chrome Sand Dune, jota lakkasin kolme kerrosta. Vähän meinasi kaljuuntua ja siveltimenvedot jäädä näkyviin, mikä tosin ei lopputuloksessa näy.


Toinen kalenterilakka löytyy nimettömistä. Mineral Clarity on upea tummansininen tekstuuri kultaisilla lastuilla. Tulee vähän mieleen OPI:n Alcatraz...Rocks, jossa tosin on runsaammin eri värejä ja kimalletta. Pohjavärit näissä molemmissa on ihan samanlaiset. Mineral Clarity peitti jo yhdellä vaivattomalla kerroksella, mut lisäsin kaksi. Tekstuuripinta on sopivan karhea ja muodostui tosi äkkiä. Miksei Ciatélla ole enempää tekstuureja?!

Keskareissa on valkoinen aksenttikynsi siirtokuvalla. Siirtokuvia oon aiemmin käyttäny näissä kynsissä, ja tällä kertaa testasin laittaa kuvan toisinpäin. Kynsi näytti vähän tyhjältä pelkän siirtokuvan kanssa, joten pilkuttelin Sand Dunella ympäriinsä ja kukan keskustaan. Päällyslakka vähän levitti palloa siirtokuvan päällä, mikä häiritsi mua lopulta ihan hirveesti:D Kaikki pallot ei myöskään meinaa kuvassa näkyä, sillä Sand Dune heijastaa valoa tosi paljon.


Gina Tricot - White
Ciaté - Mineral Clarity
Ciaté - Sand Dune

28 kommenttia :

 1. Ihanat kynnet! Värit sopii tosi hyvin yhteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yhdistelmästä pidin itsekin paljon:)

   Poista
 2. Kaunis lakkaus, tosi sopii hienosti yhteen kaikki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sannu! Kiva kun oot taas palaillu blogimaailmaan:)

   Poista
 3. Tosi kauniit! Kaikki sopii kyllä ihanasti yhteen. :)

  VastaaPoista
 4. Upeat kynnet. Ja ehdottomasti vaadin, että Ciate tekee lisää tekstuureja, tämä on mieletön :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Jep, näitä lisää! Pitää kattoa, josko Ciatén sivuilta löytyis näitä:) Harmi vaan kun sieltä tilatessa tulee tosi kalliit postikulut..

   Poista
 5. Wautsi! Todella näyttävät kynnet!

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Kiitti! Näähän olis sopinu vaikka juhliin:)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kokonaisuus kyllä toimi minustaki:) Kiitoksia!

   Poista
 8. ihanat! <3 katoin eka että tossa nimettömässä olisi ollut se Alcatraz...Rocks mutta lukemalla selvisi :D voisitko tehdä niistä dupe vertailun ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥
   Hei joo, mun on pitäny jo pitkään tehdä vertailuja, kun omistan useampia lakkoja, jotka on samankaltaisia jonkun muun kanssa. Se on vaan aina jääny, yllättäen:D Mut voin tehdä toki noista kahdesta, tosin varmaan menee helmikuun puolelle. Pystyn kuitenki jo sanomaan, että Mineral Clarityssa kimalle on vihretävänkultaisina lastuina, ja Alcatrazissa enemmän shimmerimäisenä useammassa eri värissä:)

   Poista
 9. Nätti lakkaus, sopivasti harmoniaa ja mielenkiintoinen kuviointi yhdessä kynnessä ettei mee liian simppeliksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E-S! Vaikka nää olikin tosi simppelit tehdä, niin hyvin saa silti yksityiskohtia mukaan:) Ai että kun tykkään juuri tuon takia siirtokuvista!

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Tykkäsin myös, sopivissa määrin kontrastia ja samankaltaisuutta:)

   Poista
 11. Aijai, upeat kynnet! Tyylikkään kauniit <3

  VastaaPoista
 12. This is such a beautiful combination! It's very classy and sophisticated. Awesome!

  VastaaPoista
 13. Hyvin tehtyjä väriyhdistelmiä kyllä! :) ja decalikin on kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään tosi paljon yhdistää eri värejä toisiinsa, vaikka alussa tuntuisikin, ettei ne sovi yhteen:) Niin kuin näissä kynsissäkin aluksi aattelin, ettei tuo valkoinen aksentti sovi lakkaukseen, mutta niin vaan se kuitenki sopi:)

   Poista