perjantai 2. tammikuuta 2015

Mint Cream + Celestial

Vaikka uusi vuosi onkin jo alkanut, on vielä tänään esittelyssä viime vuonna lakatut kynnet. Näissä käytin kahta mulle uutta lakkaa, joista ensimmäisenä mainittakoon The Body Shopin kynsilakka. Sain kaksi kyseisen merkin kynsilakkaa siskoltani joululahjaksi, sillä hän tiesi, ettei mulla ole ollut rahaa ostaa näitä. Ensimmäisenä kynsille pääsi Mint Cream.

Nimensä mukaisesti lakka on mintunvihreä creme, sävyltään aika vaalea minttu. Pullon perusteella hyvin samanlainen Essencen That's What I Mint!:n  kanssa, mutta tarkemmin en osaa sanoa, sillä tuo Essence on vielä testaamatta. Mint Creamista jäi tosi positiivinen kuva; koostumus oli hyvä, suti kivan leveä ja levittyvyyskin kiitettävä. Kahdella kerroksella saa varmasti lakattua lyhyet kynnet, mutta mä laitoin kolmannen näille pidemmille kynsille, sillä pientä raidoittumista oli havaittavissa kahden jälkeen.
The Body Shop - 640 Mint Cream

Pari päivää vietin pelkkä Mint Cream kynsillä ja lopulta testasin joulukalenterista tullutta glittertopperia mintun päälle. Celestial on siniviolettia shimmeriä, hologlittereitä ja -lastuja sisältävä glitterpommi, jota oon kyllä jo hehkuttanut blogissa. Vihdoin lakka pääsi kynsillekin:)

Laitoin Celestialia ensin yhden kerroksen ja sen jälkeen lisäsin vielä glitteriä tyhjiin kohtiin. Lakka ei ollut helpoin levitettävä, sillä glitterit tykkäsvät kasaantua yhteen. Hiukan joutu asettelemaan, mut oli lopputulos sen arvoista! Shimmerin ansiosta Mint Cream muistutti välillä sinistä.

Harmi vaan en saanut Celestialista hyviä kuvia. Tajusin vasta kuvien jo ollessa koneella, että hopeat hologlitterit ja -lastut on ihan ylivalottuneita ja siten lakka näyttää sisältävän valkosia glittereitä. Seuraavalla käyttökerralla yritän ottaa paremmat kuvat:)Ciaté - Celestial

Nyt alkaakin sitten kaikkien joulukalenterilakkojen ja testituotteiden käyttö! Mulla on tällä hetkellä noin 20 käyttämätöntä lakkaa ja kymmenkunta koristeita esittelyyn, joten ei ainakaan pitäis alkaa kyllästyttää:D

18 kommenttia :

 1. Toi glitterlakka sopii mintun päälle, näytti sitten kuvissa oikealta tai ei :) Kyllä minttu vaan on se sun väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä sopi ihan loistavasti mintulle pohjalle, pitää vielä kokeilla ainakin sinisen päälle:) Sinisen shimmerin takia sitä ei voi ihan kaikkiin väreihin yhdistää, mut on se vaan kaunis silti!

   Poista
 2. Ohh! Hitsi tuo minttu on upea ja glitteri vielä kruunaa sen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä vaan Celestialia testaamaan, se on upea!;)

   Poista
 3. Samaa mieltä Heidin kanssa, minttu on sun väri! :D On siinä vain testaaminen noiden käyttämättömien kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minttu vaan on ihan parhautta ♥ Haluisin muuttaa blogin ulkoasunkin mintunväriseksi, mut se ei käy taas blogin nimen kanssa, hankalaa:D
   Ja juu onhan noita testattavana muutamia, siinä meneekin sopivasti alkuvuosi!

   Poista
 4. Tuo minttu on niin upea ja glitterlakka sopii siihen tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummastakaan ei ole pahaa sanottavaa, joten uskallan suositella, jos kiinnostaa:)

   Poista
 5. Oi ku ihana minttu! Täytyy varmaan ostaa itselle :D Ja tosi kaunis lakkaus glitterin kanssa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin suositella! Tai jos budjetti ei tähän taivu, niin uskon Essencen vastaavan olevan myös hyvä:)

   Poista
 6. herrrkullinen toi minttu ! kauniisti sopii tuo Celestialin kanssa, ihanat ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mint Cream on ihan rakkautta pullossa ♥

   Poista