tiistai 20. tammikuuta 2015

Peach Babe

Seuraavat kolme viikkoa tulevat luultavasti olemaan hiljaisempia tässä blogissa. Syynä on yksinkertaisesti ajan puute, sillä lukio ja koeviikko, autokoulu teoriatunteineen ja -tehtävineen, poni, vanhojen tanssit sekä potkiaisten järjestäminen vievät mun kaiken ajan.

En näe tätä kiirettä kynsien kannalta niin huonona asiana, koska mulla on niin paljon lakkoja testaamatta, että hyvin saa niitä nyt kunnolla kokeiltua. Tänään on esittelyssä toinen The Body Shopin lakoista, joista ekan esittelin tässä postauksessa.The Body Shop - 220 Peach Babe

Peach Babe on kaunis ja kirkas pinkinkoralli creme, jonka koostumus on aika samankaltainen kuin Mint Creamissakin. Kahdella kerroksella sai hyvän peittävyyden, mut tasoittamaan tarvi laittaa kolmas kerros. Kuvissa kynsillä on lisäksi vielä päällyslakkakerros.

Lakka näytti joka kuvassa ihan erilaiselta sävynsä puolesta, joten koitin valita lähinnä olevat kuvat. Todellinen sävy on jotain noiden kahden kuvan väliltä: ei niin pinkki kuin ylemmässä kuvassa, eikä niin oranssi kuin alempi kuva antaa olettaa.

Tykkään tosi paljon juurikin tämänsävysistä lakoista ja tarkemmalla tutkimisella onnistuin löytämään muutaman samankaltaisen lakan hyllyistäni...


Color Club East Austin - Maybelline Coral Heat - Flormar WL05 - The Body Shop Peach Babe - Gina Tricot - Bright Peach

Vaikka lakat näyttäisivätkin tuossa kuvassa melko samanlaisilta, livenä yksikään ei ole dupe toiselle. Peach Babea lähinnä sävyltään on keskellä oleva Flormarin WL05, joskin tuo Flormar on hiukan oranssimpi. Oon kyllä miettiny, tarviinko tosiaan näitä kaikkia, mutta vielä en osaa yhdestäkään luopua:D

14 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Se on! ♥ Varsinkin kun kaikki korallit lakat ovat nyt suosiossa.

   Poista
 2. Mietin ja mietin pelkän otsikon luettuani että tuttu lakan nimi, mutta en vain saanut päähäni mikä se on.. Mutta nyt selkisikin, kun mä kävin vastikään seulomassa tarkasti TBS:n kaikki sävyt ja tää nimi oli jokseenkin mukava! Ja onhan tuo kyllä nätti sävykin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun blogista taisin muuten ekaa kertaa lukea TBS:n lakoista, ja mielenkiinto heräsi merkin lakkoja kohtaan:) Peach Babe on kyllä kaikinpuolin mukava lakka!

   Poista
 3. Upea lakka! Mulla on The Body Shopin Mint Amour ja se on ihana. Haluan kyllä lisää tuon puljun lakkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haluisin kans lisää näitä, mut harmi kun ovat niin kalliita. Mint Amour kuulostaa kivalle, onko se mintunsävyinen?:)

   Poista
  2. On se. Tummempi minttu.
   Tässä se on mun kynsillä -> http://kynsitaideterapiaa.blogspot.fi/search/label/The%20Body%20Shop

   Poista
  3. Ehkä kuitenki enemmän turkoosi? Mutta hieno sävy joka tapauksessa:)

   Poista
 4. Tietysti tarviit noi kaikki lakat. Voit tehdä korallin ombren niillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, niimpä! Ja kun jokainen eroaa kuitenki ihan tarpeeks toisista;)

   Poista
 5. Näyttää kuvissa juurikin sellaiselle värille, jota vaan on täysin mahdotonta saada kuvattua oikean sävyisenä. Mutta yleensä nämä ovat aivan ihania livenä :)

  VastaaPoista