sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Silhouette

Oon nyt tykästyny ihan hirmusesti keskeltä kahtia jaettuihin aksenttikynsiin, joten tänäänkin tullaan sellaista näkemään. Olin päättäny ottaa testiin taas yhden joulukalenterilakan, yhdistää sen valkoiseen ja käyttää testiin tulleita pyöreitä, kultaisia niittejä.

Kun olin lakannut pohjat valmiiksi koristeita varten, aloin miettiä, että jossain oon nähny samantyyliset kynnet. Löysinkin puhelimen kuvista screen shotin näistä ChristabellNailsin kynsistä, joista sitten otin mallia kukkiin.


Silhouette löytyy kaikilta muilta kynsiltä paitsi nimettömistä. Mietin aluksi tämän tummanpunaisen shimmerlakan olevan tosi lähellä OPI:n German-icure by OPI:a. German-icure on kuitenkin enemmän sellainen hohtava kynsillä, ja Silhouette enemmän shimmer, joten koin oikeutetuksi pitää molemmat. Silhouette oli koostumukseltaan melko ohutta, joten laitoin sitä 2-3 kerrosta.

Nimettömiin ja keskisormiin lakkasin valkoista ja valkoisiin kohtiin tein kukkia pilkkutikuilla. Lakkoina kukissa on Silhouette ja kultainen Sand Dune. Lisäksi asettelin rajalle vielä kultaiset niitit, joita pitää kyllä vähän kehua; nää oli ihanan ohuita, eikä jääneet häiritsevästi koholle. Tai siis totta kai ne tuntuivat, mutta mun muut niitit jäävät paljon enemmän koholle.


Olisin halunnut pitää näitä kynsiä pidempäänkin, mut yhdestä kynnestä katkesi kulma, joten lakkaus piti vaihtaa. Onneksi ei ollut kuvauskäsi, josta kynsi katkesi! Haluisin kyllä pitkät kynnet vanhoihin, joten peukut pystyyn, että kynnet säilyisi ilman suurempia lohkeamisia.


Gina Tricot - White
Ciaté - Sand Dune
Ciaté - Silhouette


Niittihyrrä on saatu testiin Born Pretty Storesta ja maksaa tällä hetkellä $6.99. Koodilla 2UG10 saa vielä 10% alennuksen tilauksista. En hyödy linkkien tai koodin käytöstä.

32 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Ja kiva kun suakin näkee taas blogimaailmassa! :)

   Poista
 2. Tosi nätit lakkaukset! :) Söpöjä nuo kukkaset.

  Ja kyllä munkin mielestä tuo Silhouette eroaa ihan tarpeeksi Germanicure by Opista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)
   Joo, ainakin niin paljon, että molemmat voi vielä pitää. En kyllä oo mikään punasten suuri ystävä, joten luultavasti jossain vaiheessa heitän melkeen kaikki punaset muualle:D

   Poista
 3. Ihanat :) Kaunis väriyhdistelmä ja muutenkin tosi tasapainoinen lakkaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Punanen ja kulta sopii hyvin yhteen, jos punanen ei oo semmonen perus joulunpunanen. Tai ainakin kun yhdistää värit ei-jouluisiin koristeluihin, niin ei tuu joulufiilistä:)

   Poista
 4. Ihanan väriset lakat ja hieno lakkaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan yllätyin, kuinka paljon tykkäsin tuosta punasesta, vaikka yleensä punaset lakat kierrän kaukaa:D Kiitoksia!

   Poista
 5. Vautsi! Tosi kauniit lakkaukset! Itku nuo sun pilkkutikkukukat on ihanan näköiset, miksköhän mä en oo koskaan koittanu noiden tekemistä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Ai et? Koita ja äkkiä! Oon tykästyny noihin niiiin paljon, että huomaan tekeväni niitä ihan jatkuvasti:D Niin helppoa ja nopeaa!

   Poista
 6. oi miten ihanat <3 tosi kaunis lakkaus !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Pidin näistä itekin ja paljon!

   Poista
 7. Upeat kynnet! :) mä tykkään tehdä kanssa noita pilkkutikkukukkasia, mutta niistä ei ikinä tuu niin hienoja kuin sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! :)
   Tämäkin, kuten kaikki vaatii harjottelua! En osannu minäkä alussa tehdä kukista siistejä - ja välillä mokaan kukat nytkin:D

   Poista