maanantai 23. helmikuuta 2015

Haastetrio 2015 / helmikuu: kuivamarmorointi

Vaikka Haastetriossa onkin kolme kategoriaa ja haasteen toteuttamiseen riittää vaan yhden aiheen kynnet per kuukausi, oon ottanu linjakseni kuivamarmoroida joka kuukausi. Haluun oikeesti kehittyä tässä tekniikassa, joten kuivamarmoroinnin oon ottanu ykkösjutukseni haasteessa. Toki inspiraation osuessa toteutan myös toiset aiheet, kuten jo aiemmin helmikuussa tein kirjalakkauksen.


Kuivamarmorointi onnistu tässä kuussa jotenkin, mistä on kiittäminen nuppineulaa. Ei mikään ihme, että tammikuussa sain kaljuja kohtia aikaan, sillä pienipäisinkin pilkkutikku on ihan liian iso marmorointiin. Nuppineula taas on ihan loistava - enää vain tarvitaan vähän harjottelua!Kynsille lakkasin pitkästä aikaa OPI:n You're So Vain-illan. Nimettömiin pääsi uutukainen Essence nimeltään Caramel Brownie, joka on mahdottoman upea lakka! Se myös käyttäytyi loistavasti peittäen ja levittyen kahdella kerroksella. Marmoroinnin tein keskisormiin ja peukkuihin, ja vaikka se ei täydellisesti onnistunutkaan, olin silti tyytyväinen kuvissa näkyvään yritykseen:) Loppuihin kynsiin tein palloja Caramel Browniella.


Nyt on vähän parempi asenne kuivamarmorointiin, ja alan jo oottaa maaliskuuta haasteen takia;) Alla vielä linkkikokoelma helmikuun Haastetrion  osallistumisista.


OPI - You're So Vain-illa
Essence - Caramel Brownie

16 kommenttia :

 1. Voi vitsi miten kauniit kynnet! Ja kuivamarmorointi on kyllä onnistunu hyvin :-) Mä en oo vielä koskaan kokeillu tuota tekniikkaa, vois kyllä joskus kokeilla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi! Oon aika itekin aika ylpee saavutuksesta :D Suosittelen kokeilemaan, ja tosiaan kannattaa käyttää esim. juurikin nuppineulan terävää päätä, sillä se on tarpeeksi kapea.

   Poista
 2. Hyvin onnistunut marmorointi! So Vain-illa ja Caramel Brownie on tosi herkullinen väriyhdistelmä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla tuli näistä mieleen jotkin suklaabrowniet, joissa on päällä marmoripinta :D Herkulliset siispä tosiaan!

   Poista
 3. Noni, sen salaisuus on siis se nuppineula. :D<3 Hyvin oot onnistunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kiitti hurjasti vinkistä! :) ♥

   Poista
 4. Tosi kauniit ja hyvin onnistuneet! :)

  VastaaPoista
 5. Oi kun on kauniit! Värit on tosi ihanat :)

  Nimitin muuten blogisi mukaan The Liebster Awardsiin, lisää voit lukaista uusimmasta postauksestani. Toivottavasti tartut "haasteeseen" :) http://nenasofias.blogspot.fi/2015/02/the-liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Täytyykin käydä katsomassa, oon muistaakseni joskus muulloinkin saanut samanlaisen haasteen :)

   Poista
 6. oi, suloiset kynnet ! <3 lakat käy tosi hyvin yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan, tuli makeannälkä kun näitä katteli :D Kiitos! ♥

   Poista
 7. Ooh miten ihanat värit ja kynnet muutenkin :)! Mun on pakko saada toi Caramel Brownie!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa hankkia pian Essencejä, sillä lakatkin uudistuu ja osa väreistä poistuu.. Caramel Brownieta voin kyllä suositella :)
   Kiitos!

   Poista