keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Water spotted

Vesimarmoroinnin perään halusin läträtä veden kanssa uudestaan, joten päädyin water spottediin eli vesitäplitykseen. Viime kerroista on aikaa jo ainakin kaksi vuotta, joten oli jo aikakin tehdä uudestaan!


Pohjalle lakkasin kaksi kerrosta mustaa ja valitsin lakaksi täplittelyyn Models Ownin duochromen, Purple Bluen. Muistan vieläkin, kuinka näistä Beetle Juice -lakoista nousi hirveä hype näiden ilmestyttyä. Itsekin olin salamana paikalla etten vaan jäänyt ilman haluamiani. Ja voi että kuinka hyvältä Purple Blue näyttääkin mustan päällä!

Water spottediin tiputtelin ensin muutamia tippoja lakkaa veteen ja suihkautin sopivalta etäisyydeltä hiuslakkaa. En oikeestaan käytä hiuslakkaa enää, joten laatikosta löyty vain jämiä. Hiukan hankalaa siis oli, mut lopputuloksesta tykkäsin silti hurjasti:)Nimettömiä pääsi koristamaan monivärisiä strasseja rusetin muodossa. Fanilta jo kuulinkin, että nää kannattaisi jättää ilman päällyslakkaa estääkseen sumentumisen, mut mä en vaan voinu jättää päällyslakkaa pois. Normaalissa arjessakaan nuo eivät olis kestäneet mukana ilman, ja kynsiliimakin oli kuivunu, joten sitä ei voinu käyttää. Strasseja oli hyrrässä erikokoisia, mut mun kynsille isoimmat on kyllä liian isoja. Siispä käytin pienimpiä ja toiseksi pienimpiä.


Tuli kyllä mieluisat kynnet näin vähään aikaan! Harmillisesti musta kuluu kärjistä päivässä, mut tällaset on helppo ja nopea tehdä uudestaakin:)


Models Own - Purple Blue
Gina Tricot - Black


Strassit on saatu testiin Born Pretty Storesta ja 230 strassin hyrrä maksaa siellä $2.73. Postikulut ovat ilmaiset, ja koodilla 2UG10 saa vielä 10% alennuksen. En hyödy linkkien tai alekoodin käytöstä.

36 kommenttia :

 1. Oii kuinka ihanat! Tuo rusetti sopii lakkauksiin ihan tosi hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Oon tykästyny tosi paljon strasseista tai glittereistä tehtyihin rusetteihin:)

   Poista
 2. Aivan mielettömän upeat kynnet! Täydelliset värit ja koristelut :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia! Oli todellakin omaan mieleen myös:)

   Poista
 3. Wou! Pikkasenko passaa hyvin nuo strassit ja Purple Blue yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Aattelin aluksi, ettei mulla oo ollenkaan strasseihin sopivaa lakkaa, mut Beetle Juiceista melkeen mikä vaan olis käyny lakkaukseen:)

   Poista
 4. Wautsi! Todella upeat kynnet. Mulla suli niiden strassien pinta todella pahasti... Sulla se ei näytä ollenkaan pahalta.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu ei munkaan mielestä näiden pinta pahasti sulanu, mut vähän ehkä kuitenki. Toisaalta näiden ei mun mielestä tarvii ollakaan mitään blingblingejä kun tuo väri on näiden juttu:)

   Poista
 5. Onpas ihanan näköinen tuo Beetlejuice tosiaan tuossa mustan päällä! Itse heräsin näihin lakkoihin liian myöhään ja jäin ilman...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tietääkseni näitä myydään vielä Models Ownin sivuilla, joten kannattaa sieltä kattoo, jos havittelet vielä näitä:)

   Poista
 6. Ihanat kynnet!:) ite nykyään liimailen timantit päällyslakan päälle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Mulla tosiaan ei kestä strassit, jos ei oo päällyslakkaa. Tallilla ihan viimestään ne lähtis irti..

   Poista
 7. Nää on aivan älyttömän upeat! Mahtavat värit :)

  VastaaPoista
 8. Oooh! Upeat! En keksi enempää ylistyssanoja :D Melkein väkisellä jään vaan tuojottamaan kuola poskella nuita kuvia.

  VastaaPoista
 9. Kääk miten mä oon missannut nää! Aivan järkyttävän hienot! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no hyvä kun nyt huomasit :D Kiitos paljon! ♥

   Poista