sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Haastetrio 2015 / maaliskuu: kuivamarmorointi

Helmikuu vaihtui maaliskuuhun, mikä tarkoittaa sitä, että on aika startata Haastetrio maaliskuun osalta! Aloitin kuivamarmoroinnilla, mut tavotteena olis tehdä muistakin aiheista kynnet tässä kuussa.


Mulla oli jo selvä suunnitelma kuivamarmoroinnin suhteen, kunnes näin @chorubim-nimisen käyttäjän kuivamarmorointivideon Instagramissa. Niinpä suunnitelma vaihtui, ja lopputuloksesta tuli odotettua kivempi! Marmoroinnin toteutin siten, että lakkasin paksuhkon kerroksen valkoista ja sen päälle lisäsin toista väriä pisteinä, jotka levitin nuppineulan avulla. En kyllä saanut samannäköistä kuviota kuin videossa, jonka voitte katsoa täältä.


Essencen Purple Sugar oli heräteostos käydessäni Kärkkäisellä. Näiden Essencen Color & Go -lakkojen valmistus ilmeisesti lopetetaan, joten piti käydä kattomassa jäljellä olevaa tarjontaa. Purple Sugar osottautui oikein hyvälaatuiseksi cremeksi, sillä se peitti ja levittyi hyvin kahdella kerroksella. Värikin on kivan uniikki mun kokoelmassa:)

Peukuissa ja keskisormissa on Ciatén hopea Fit For A Queen, joka peilasi aika lahjakkaasti ja sai kuvat melkein palamaan puhki. Lakka on esiintynyt täällä bloginkin puolella aika useasti, mut se vaan on ihana lakka.


Tajusin muuten eilen (kun tätä postausta kirjoitin), että blogin synttärit oli taas unohtua. Eilen tämä blogi täytti kolme vuotta, hurjaa! Muistin synttärit kyllä vielä viikko sitten, mut asia vaihteeksi taas unohtui. Jos joku muistaa, niin oon missannu blogin jokaiset synttärit, hups:D


Essence - Purple Sugar
Gina Tricot - White
Ciaté - Fit For A Queen

pyöreät hopeat niitit (saatu)

Ja vielä tuttuun tapaan alla on linkkikokoelma, johon voitte lisätä maaliskuun osallistumisenne Haastetrioon. Instagramissa voi kuviin lisätä tagin #Haastetrio2015, niin kaikki haastekynnet löytyvät helposti samasta paikaa:)


20 kommenttia :

 1. Tosi nätit kynnet! :) Essencen lakat näyttää tosi kivoilta, itse en omista vielä yhtään, mutta täytyy ehdottomasti hankkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hanki ihmeessä ennen kuin Color & Got loppuvat, vaikka niiden tilalle tuleekin uudet lakat. Kaikki sävyt ei kuulemma säily valikoimassa, joten jos joku lakka kiinnostaa niin kannattaa toimia ripeästi :)

   Poista
 2. Onpas kivat kynnet! Hyvin onnistunut tuo kuivamarmorointikin. :) Niin ja onnea niiden synttäreiden johdosta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Jos vaikka yritän ensi vuonna muistaa synttärit :D

   Poista
 3. Kivat kynnet ja onnea 3 vuotiaalle,Mullakin tuli tammikuussa 3v täyteen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, ja onnea myös sun blogille! :) Aika on kyllä menny hurjan nopeasti!

   Poista
 4. Upeat! Sulta kyllä onnistuu aina kynnet niin hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipäs nyt liiotella, ei mulla aina onnistu :D Kiitos kuitenkin, Fani! <3

   Poista
 5. Upeat noi marmoroinnit. Ensimmäisenä tuli mieleen pinkki savu joka leijailee kynnyn reunalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ite kans aika ylpee nyt, kiitos! :) Mulle tuli eka mieleen liekit, mut etenkin pikkurilli muistuttaa kovasti mainitsemaasi savua.

   Poista
 6. Vau, tosi hienot lakkaukset! Ja hei, paljon onnea blogisynttäreiden johdosta, ei sitä kaikkea voi aina muistaa ;) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena! :) Ei joo voi, onneks sentään omat synttärit muistan :D

   Poista
 7. Ihan älyttömän ihana lakkaus♥ täytyy iteki kokeilla tota kuivamarmorointia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Siitä vaan kokeilemaan, mä oon ainakin jo ihan koukussa :D

   Poista
 8. aivan ihanat! värit sopii niin hyvin yhteen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Mietin kyllä alkuun, oliko valkonen nyt sittenkää niin hyvä valinta lakkaukseen, mut hyvältähän se lopulta näytti :)

   Poista