lauantai 14. maaliskuuta 2015

It's raining men!

Mun oli tarkotus postata eilen, mut unohin ihan täysin laittaa postauksen ajastukseen. No tänään sitten on vuorossa nämä eiliselle tarkoitetut yksiväriset kynnet. Lakka oli jo itsessään niin hieno, etten halunnut alkaa koristella sitä mitenkään. Ja välillä on kiva olla näinkin yksinkertaisilla kynsillä:)


Essencen It's Raining Men! oli toinen herätelakkaostos Kärkkäisellä käydessä. Niiin upea kirkas sininen turkoosilla ja violetilla shimmerillä! Melkeinpä voisi sanoa tän olevan sähkönsininen. Lakka oli oikein helppo lakattava ja peittäisi lyhyet kynnet kahdella kerroksella. Mulla oli lakkaushetkellä sen verran pitkät kynnet, että laitoin vielä ohuen kolmannen kerroksen, sillä valoa vasten katsoessa kärjet kuulsi kahden kerroksen jälkeen.

Essencen ihanan sudin ansiosta lakka ei valunut missään vaiheessa kynsinauhoille ja siistittävää ei jäänyt melkeinpä yhtään. Ja vaikka kyseessä on sininen lakka, ei värjäytymisiä ilmaantunut ollenkaan. Lakka kuivui hiukan hitaanlaisesti ja muuttui kuivuttuaan aavistuksen mattaiseksi. Ilmeisesti mukana on sen verran neonpigmenttiä, että se kuivuu mataksi. Onneksi päällyslakka korjaa asian:)


Voin suositella tätä lakkaa lämpimästi kaikille sinisen ystäville. Mä tykkäsin ainakin ihan possuna, kuten sinisistä yleensäkin! ♥ Kuvissa tosiaan lakka voi näyttää vähän laimeelle, sillä shimmer ei suostunu tallentumaan kuviin asti millään.


18 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Eipä tässä voi oikeen muutakaan sanoa.. ♥

   Poista
 2. Wow, minä jos kukaan oon sinisiin addiktoitunut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinä tapauksessa sä tarviit tän! ;)

   Poista
 3. ei näytä laimealle! aivan mahtava lakka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kun vertaa näitä kuvia siihen, mitä lakka oli livenä, niin on tää nyt aika laimee :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Tällanen tummansininen näyttää aina upealta kynsillä :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Jep, nousi aika korkeelle mun suosikkisinisissä!

   Poista
 6. Aivan täydellinen. <3 Kaunis kuin mikä ja tuo lakan nimikin on jo aika hauska. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä ihastuin kanssa tuohon nimeen, joten se osaltaan saatto myös vaikuttaa lopulliseen ostopäätökseen :D Ja hyvä niin!

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Jeps, ja parasta vielä kun ei tarvinnu paljoa pulittaa tästä :)

   Poista