keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Kukkanauhat

Käsi ylös, mikäli jota kuta hämmästyttää se, että tänään nähdään pilkkutikkukukkia! Mä en ainakaan nosta kättä :D Tällä kertaa tosin tein edellisistä kukkakynsistä poikkeavat koristelut, joten edistystä kai sekin. Ja miksipä sitä tekisi jotain muuta kuin mistä tykkää.


Kynsien pohjalle päätyi ihan järjettömän kaunis Dance Legendin ja Anna Gorelovan Alenushka. Violetti-hopea shimmerlakka kimalteli auringossa niin uskomattoman paljon, että en kaivannut enää hololakkoja yhtään! Ainoa miinus lakan peittävyydestä, sillä kolme paksuhkoa kerrosta täytyy lakata. Mutta lakka levittyy hyvin ja kuivuu nopeasti, joten eipä tuo haittaa:)

Alenushkan päälle laitoin pikakuivattajan ja seuraavana päivänä teipin avulla lakkasin valkoisella raidan joka kynteen. Valkoisille alueille riviin vähän pilkkutikkukukkia mustalla hopeine keskustoineen, ja lopuksi vielä hopealla reunat raidoille. Kynnet näytti kivemmilta ilman hopeita reunoja, mut hyvä se oli todeta siinä vaiheessa, kun reunat oli jo tehty..


Koristeista tuli ihan sen näköset, että ois kukkakuvioista nauhaa laitettu kynsille. Tuli mieluinen lakkaus kaikin puolin, mut kuvat epäonnistu lahjakkaasti.. Tuohon alla olevaan pullokuvaankin peilautu kivasti punanen paita, joten mainittakoon että Ciaté on oikeesti täysin hopea:D


Ciaté - Fit For A Queen
Anna Gorelova by Dance Legend - Alenushka
Gina Tricot - Black
Gina Tricot - White

16 kommenttia :

 1. Tosi kauniit! :)
  Ja ihana tuo DaLe! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :)
   Se on kyllä nätti - ja yllättävän peittävä pöllölakaksi :D

   Poista
 2. Mä en edes osaa sanoa näistä mitään. Mun sydän on myyty näille.<3
  U-P-E-A-T<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos kovasti! ♥ Ja mä kun aattelin, ettei nää kuvissa näytä ees hyvältä :D

   Poista
 3. Vautsi miten ihanat! Mikässiinä jos on tykästyny johonki koristelutyyliin. :) Aina näitä on silti mukava kahtella. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, pitää tehdä sitä mistä tykkää ja mitä osaa :)

   Poista
 4. Wau! Nää on tosi upeat, tykkään kovasti. :)

  VastaaPoista
 5. Todella suloiset kukkakynnet <3 Tykkään hirmuisesti!

  VastaaPoista
 6. Hurjan kauniit, Alenushka on upea!

  VastaaPoista
 7. söpöt, suloiset, mitä näitä nyt on <3

  VastaaPoista