maanantai 16. maaliskuuta 2015

Kultahippuja

Halusin kokeilla OPI:n kultahippulakkaa valkoisen päälle heti, kun näin Sissin ihanat lakkaukset. Olin myös suunnitellut testaavani samaista lakkaa mustan päälle, joten päätin sitten tehdä mustavalkoiset kynnet kultahipputopperilla kuorrutettuna.


Ei varmaa tarvitsisi mainita, että mustana ja valkoisena toimi Ginan lakat, mut mainitsenpa silti. Molempia lakkoja on kaksi kerrosta, mustaa pikkurilleissä ja valkoista lopuissa. Kaikkiin kynsiin lisäsin reilun kerroksen Don't Speakia tuomaan blingblingiä (ja kultaa!) kynsiin. Mun oli tarkotus alunperin maalata kaikkiin kynsiin kukkaviritelmiä, mut lopulta en jaksanut. Niinpä vain nimettömästä löytyy tuollainen kukkaa esittävä kuvio, jonka keskustassa on pieni läntti GoldenEyeta.Kuvissa Don't Speakin monivärinen shimmer hukkui aika lahjakkaasti valkoiseen pohjaan, mut eipä anneta sen haitata. Tulihan testattua, että kultahippulakka passaa oikein hyvin sekä valkoisen että mustan päälle. Tästä postauksesta löytyy kuvia lakasta myös taupen päällä. Kyllä mä sanoisin, että nudelakan päällä Don't Speak on parhaimmillaan:)


Gina Tricot - White
Gina Tricot - Black
OPI - Don't Speak
OPI - GoldenEye

Oumaxi-akryylimaalit, musta ja valk.

20 kommenttia :

 1. Tosi nätit! Yksinkertaiset, mutta näyttävät. Mulla on vieläkin testaamatta tuo kultahippu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hui, ei kai? Sun täytyy ehdottomasti ottaa se käyttöön nyt :D On meinaan sen verran upea lakka kyseessä ♥

   Poista
 2. Ihanat <3 Tuo yksi kukka on just hyvä näissä kynsissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Se näytti omaan silmään tosi orvolta yhdessä kynnessä. Tosin täytyy kyllä myöntää, että kuvissa näyttää sopivan paremmin :)

   Poista
 3. Kivat kynnet :) musta toi sopii paremmin mustan päälle koska mulle tulee valkoisen päällä olevasta (älä lue enää eteenpäin jos et halua pilata mielikuvaa, omalla vastuulla nyt :D) epämääräisiä koiranpissa jälkiä lumessa :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Haha, et pilannu mielikuvaa :D Onneks livenä oli valkosenkin päällä sen verran kimallusta, ettei mulle tullu koiranpissalaikut ees mieleen :D Mutta täytyy kyllä myöntää, että ite tykkään lakasta kans enemmän mustan päällä.

   Poista
 4. Kauniit! Tuo onkin ainoa kultahippulakka jota voin käyttää, muut ei innosta sitten ollenkaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sissi! Muakaan ei innostanu muut kultahippulakat, mut tää on aivan ihana :)

   Poista
 5. nää on niin sievät ! :) kivalta näyttää tuo ökytopperi <3

  VastaaPoista