tiistai 10. maaliskuuta 2015

Quatrefoil

Oon ihan toivoton. Mulla olis testaamattomia lakkoja parikymmentä, mut silti tartuin jo toisen kerran peräkkäin samaan lakkaan. Listalla on mm. yksikin lakka, joka on oottanu lähemmäs kaksi vuotta päästäkseen kynsille. Silti lakkaan jo neljättä kertaa lakalla, jonka oon omistanu pari kuukautta. Missä menee vikaan?:D

Ja se ihana lakka on totta kai Sorry I'm Fizzy Today. Eipä varmaan tarvii sen kummemmin esitellä, paitsi täytyy kyllä mainita, että oli vissiin huono päivä joko lakalla tai lakkaajalla. Fizzy nimittäin raidottu entistä pahemmin, enkä oikeen ollu tyytyväinen lopputulokseen edes kolmen kerroksen jälkeen. Tosi outoa, yleensä Fizzy on toiminu melko hyvin.


Taupe-less Beach sentään käyttäyty mallikkaasti kahdella kerroksella ja pääsi nimettömiin ja keskareihin. Nimetön sai lisäksi pari kerrosta Muppets World Tour -glitteriä, jota käytän tekstuurin tavoin. Tää kyllä pesee Dance Legendin tekstuurit sata-nolla, vaikka Muppets World Touria ei tekstuuriksi tehtykään. Glitterin pinkit hexit oli kummallisesti kadonnut, sillä en saanu sutiin lakatessa yhtäkään pinkkiä glitteriä.

Ja koska en saa pilkuttelusta ikinä tarpeekseni, tein keskareihin quatrefoil-kuviot. Viimeksi tein quatrefoilit kesällä ja silloin jätin nuo pikkuviivat pois. Nyt kuvio näytti jotenki tyhjältä ilman niitä, joten piti testata niiden tekemistä. Vaikka kuvio ei oikeen symmetrinen olekaan, tykkäsin siitä silti:)


Kokonaisuudessaan siispä kiva skittlette, jota oli ilo katsella melkein kuusi päivää! Alkoi kyllä jo olla melkoinen kasvuraja ja kärkikuluma, mut minkäs teet kun ei aika kaikkeen riitä. Ja sitten kun aikaa lopulta oli, sain aikaan jotain ei-niin-kivaa.. No siitä lisää ensi kerralla!


OPI - Sorry I'm Fizzy Today
OPI - Muppets World Tour
OPI - Taupe-less Beach

26 kommenttia :

 1. Mulle kanssa saapui juuri Fizzy ja kyllä se on vaan niin upean värinen. <3
  Lakkaus on myös oikein onnistunut ja kaikki sopii hyvin yhteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh, toivottavasti se pääsee pian kynsille ja blogiinkin asti!
   Kiitos paljon! ♥

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Olivat kyllä mieluiset! Kiitos Emmi :)

   Poista
 3. Fizzy on kyllä niin ihana ♥ mulla on se mininä, ja pullossa se näyttää ihan vaaleanpunaiselta :0 niinpä rakastuin vasta kun se pääsi kynsille ja kävi ilmi että se on jotain muuta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep se on! ♥ Ootko varma, että pärjäät minipullolla? Suosittelen hankkimaan ihan täysikokoisen version ;)

   Poista
  2. Hih saa nähdä ;) en varmasti olis ees päätynyt sitä hankkimaan, mutta sain jouluna sen Coca Cola- kokoelmapaketin jossa on kymmenen minilakkaa ♥

   Poista
  3. Ooh se paketti on niin ihana! Tosi kätevää, kun pystyy testaamaan, mistä lakoista tykkää ja sitten päättää ostaako täysikokoisen vai ei :)

   Poista
 4. Oih kuinka ihanat hemppislakkaukset! Tosi hyvin oot onnistunu tuossa quatrefoilissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi kuvitella, että quatrefoilin tekeminen olis vaikeeta, mut se on oikeesti tosi helppoa! Oon ihan varma sen luonnistuvan kaikilta :) Kiitos!

   Poista
 5. Upeet kynnet :)! Vitsi toi Muppets World Tour näyttää hyvälle Taupe-less Beachin päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Joo se selvästi vaatii aina jonkun toisen lakan alle. Ennen oon käyttäny valkosta, mut taupe osottautu paljon paremmaksi vaihtoehdoksi! Tosin riippuuhan se aina muista kynsistä, että mitä väriä kannattaa alle laittaa, kun se kuitenkin kuultaa tuolta vähän läpi :)

   Poista
 6. Huh! Taitaa olla yks hienoimmista quatrefoil-lakkauksista jotka oon nähny! Hienot! :)

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Skittlettet on parhautta :) Kiitoksia!

   Poista
 8. Ihanat kynnet :) Mulla on Fizzy testaamattomana laatikossa jo ties kuinka monetta kuukautta, hupsis. Ei vaan ole talvella osannut sitä ottaa käyttöön, mutta pianpian..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirka! :)
   Mä lakkaan aina sillä millä huvittaa, riippumatta onko kesä vai talvi :D Mutta ota ihmeessä Fizzy käyttöön, nyt kun on jo niin keväinen ilmakin!

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo, todellakin #fizzyobsessed :D ♥

   Poista
 10. Tosi nätit! Mä en oo uskaltanut yrittää tuota quatrefoilia vieläkään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma! Kyllä sun nyt täytyy kokeilla :D

   Poista
 11. Vautsi nää on niin ihanan hempeät ja hyvä väriyhdistelmä mun makuun! <3
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mella! :) Tällasista väreistä tykkään ite kans!

   Poista