keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Haastetrio 2015 / huhtikuu: kuivamarmorointi

Vähän viime tippaan jäi kuivamarmoroinnin ja sitä kautta Haastetrion toteuttaminen huhtikuussa. Mut ajallaan silti, ja itse lakkaushan oli kynsillä jo yli viikko sitten. Nyt tuntuu jo siltä, että kuivamarmorointi alkaa sujua! Mä jopa nautin marmoroida, sillä siinä saa huiskia nuppineulalla sinne tänne eikä lopputuloksen tarvii olla symmetrinen tai täydellinen.Näihin marmorointeihin sain inspiraation Bryan Vún tekemästä Cinderella-teemaisesta tutorialista Nail It! -lehdessä (March/April 2015). Tutorialissa lakkaus oli tehty kellotauluksi, mut mä toteutin sen ilman viisareita ja numeroita. Ideana siis lätkiä märälle lakkapohjalle erivärisillä lakoilla läikkiä reunoja myöten, minkä jälkeen nuppineulalla vedetään läikkien läpi ja ympäri ja miten sattuu. Tuloksena on ihana lakkaus, mikäli multa kysytään!

Pohjana marmoroinnissa mulla oli Models Ownin Utopia, the kameleonttilakka, joka vaihtoi väriään vaaleanpunaisesta harmaaseen. Tykkään kyllä uudesta sävystäkin, ja kylmähköä pohjaa marmoroinnin värit vaatikin. Marmoroinnissa oli käytössä kolme cremeä mintunvihreänä, violettina ja sinisenä.
Pidin kovasti väreistä ja syntyneistä kuvioista. Kynnet oli uniikit ja mieluisat kaikin puolin :) Suosittelen kokeilemaan tätä tyyliä! Ei tarvii onneksi kauaa odotella toukokuuta ja uutta marmorointia.


Models Own - Utopia
Models Own - Prussian Blue
The Body Shop - Mint Cream
Peggy Sage - Laurie
36 kommenttia :

 1. Tosi kaunis lakkaus :) Tätä tekniikkaa pitäisi itsekin kokeilla, mutta pelkäänpä että saan aikaan vaan sotkua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! :)
   Mullakaan ei aluksi onnistunu, mut tosi nopeesti tähän oppii, joten kokeile vaan :)

   Poista
 2. Aivan mielettömän kaunis lakkaus! <3

  VastaaPoista
 3. Siis wau! Tosi hyvin oot onnistunut! :D Mä oon myös ruvennut jo tykkäämään kuivamarmoroinnista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :)
   Kummasti sitä tykkää koristelutavoista, jotka onnistuu. Sun kuivamarmoroinnitki on ollu ihania <3

   Poista
 4. Uih nää on iihanat! Vähäkö oot onnistunu hyvin! Munki pittää kyllä testailla tätä kuivamarmorointia mahollisimman pian! :)

  VastaaPoista
 5. Todella kauniit ja ihanat kynnet! :) Tuleeko kuivamarmoroinnissa lakkauksesta helposti epätasainen? Täytyisi itsekin kokeilla kuivamarmorointia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Riippuu ihan kuinka paljon lakkaa laittaa. Mä en laita mitenkään paksusti, mut pakostihan se vähän epätasainen on marmoroinnin jälkeen. Mulla ei oo kuitenkaan ikinä käynyt niin, että päällyslakan jälkeen pinta olis ollu epätasainen :) Joten ei tuu epätasaista pintaa - onneksi!

   Poista
 6. Todella onnistunut ja kaunis lakkaus! :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat kynnet! Mä testasin tätä kerran ja lakkaa tuli niin paljon kynsille, että sitä oltais kuivateltu vielä isänpäivänäkin. En tajua miten näissä voi onnistua näin upeasti :). Onneksi kaikkea ei tarvitse tajuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :)
   Mä en laita paksua kerrosta lakkaa, näissäkin riitti ihan vaan pienet tipat kutakin lakkaa. Hyvä tuloksen saa siis pienelläkin lakkamäärällä, kannattaa kokeilla :)

   Poista
 8. Tosi ihanat! Oot kyllä hyvin onnistunut kuivamarmoroinnissa. Täytyy seuraavalla kerralla kokeilla itsekin useammalla lakalla, näyttää tosi kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmi! Kokeile vaan, jään oottaa lakkausta :)

   Poista
 9. aivan mahtavat <3 värit sopii niin hyvin yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos <3 Värien valita meni nappiin tällä kertaa!

   Poista
 10. Oi, nää on mielettömän upeat! <3

  VastaaPoista
 11. Onpa kyllä todella kauniit! <3 Moista täytyis kyllä kokeilla :)

  VastaaPoista
 12. Vau, mielettömän hyvin oot onnistunut! Tosi kaunis lakkaus :)

  VastaaPoista