tiistai 19. toukokuuta 2015

31 day nail challenge | Day 7: Black and white nails

Mustavalkoiset kynnet on usein tosi mieluisat mulle, joten oli kiva päästä taas lakkailemaan mustalla ja valkoisella. Sain otettua käyttöön myös jonkun aikaa käyttämättömänä olleen Essencen mustapohjaisen glitterlakan Headphones On!. Se sisältää paljon hopeaa glitteriä sekä isompia glittereitä ainakin sinisenä, vihreänä ja oranssina. Lakkaa on kynsillä mustan päällä, ja yhdellä kerroksella tuli riittävästi glitteriä.Aksenttikynsiksi valikoitui jälleen keskisormi ja nimetön, jotka lakkasin ensin valkoisella. Halusin tehdä koristelut (yllättäen) pilkkutikulla. Mun mielessä oli nämä Emilian tekemät kauniit lakkaukset, jotka halusin nyt toteuttaa omille kynsille. Ainoa vaan, että olin nähnyt tuon kuvan viimeksi kuukausi sitten, enkä jaksanut lakkausvaiheessa etsiä sitä. Eli lopputulos ei vastannut haluamaani ollenkaan. Täytyy siispä ottaa uusi yritys joku kerta - ja mallikuvan kanssa!


Essence - Headphones On!
China Glaze - Liquid Leather
Gina Tricot - White

Vaikka symmetrisyys ja pilkkujen tasalaatuisuus jäi haavetasolle, opin pitämään kynsistä parin päivän päästä. Ehkä saan kiittää siitä glitteriä, sillä se näytti sekä koko kynnellä että pilkuissa tosi kivalle :) Ja toki mustavalkoiset kynnet on muutenkin tyylikkäät.

28 kommenttia :

 1. Mustavalkoisuus iskee meikäläiseenkin ja nämä kynnet on tositosi hienot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustavalkoset on vaan niin ajattomat ja moneen sopivat! Kiitoksia :)

   Poista
 2. Toi headphones on näyttää tosi kivalta pilkkuina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon ihan samaa mieltä! Melkeenpä kivempi noin kun koko kynnellä :)

   Poista
 3. Wautsi! Musta ja valkoinen toimii aina! :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat! Mustavalkoinen on ihana yhdistelmä! :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniit! Mustavalkoset kynnet on jotain niin ihania<3 Jostain syystä niitä ei vaan tule kovin usein tehtyä, mistä lie johtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla varmaan johtuu siitä, että mustissa kynsissä kärkikuluma näkyy niin nopeesti. Ja valkosissa pienet murtumat näkyy helpommin. Ei oo helppoo :D

   Poista
 6. Mustavalkoiset on <3 Ja tosi ihana kokonaisuus pilkkuineen näissä sun kynsissä! Tykkään kovasti tuosta pilkkukuviosta, jota on itsekin pitänyt jo pitkään kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sigi! Ja ihanaa kun oot palannu taas blogimaailmaan <3

   Poista
 7. Mielettömän hieno lakkaus! Nuo aksenttikynsien koristelut on ihan huiput <3

  VastaaPoista