keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

31 day nail challenge | Day 12: Stripes

Vaikka kuinka sanotaan naisen pystyvän tekemään useampaa asiaa samanaikaisesti, niin minä en silti pysty lakkaamaan kynsiä ja katsomaan telkkaa samaa aikaa. Euroviisuja katsoessa halusin lakata kynnet, minkä seurauksena puolet esityksistä meni multa ihan ohi. Lisäksi kynnetkään ei oikein ottaneet onnistuakseen. Kuitenkin Ruotsi voitti, joten kaikki hyvin :)


Raitoja varten en millään jaksanut alkaa teipata, joten vapaalla kädellä maalasin ne, kuten varmasti lopputuloksesta näette. Raidat päätyi vaan peukkuihin ja keskareihin, koska ei mun kärsivällisyys kaikkeen riittänyt. Koristeiksi raitakynsiin oli pakko lisätä sydänniitit, jotka on mun mielestä tosi suloset!


Ei näistä mitkään mestariteokset tulleet, mutta ihan kivat ja simppelit silti :) Oli ihana saada sutia Alcatrazia aksenttikynsiin pitkästä aikaa. Kyllä se vaan on paras omistamani tekstuuri!OPI - Road House Blues
OPI - Alcatraz... Rocks
Gina Tricot - White


Niittihyrrä on saatu testiin Born Pretty Storesta, josta saa 10% alennuksen koodilla 2UG10. En hyödy linkeistä tai koodin käytöstä.

18 kommenttia :

 1. En tosissani jättänyt ostamatta OPI - Alcatraz... Rocksia Briteistä...! Ennen näitä kuvia olin ihan okei asian kanssa. Jos olisin nähnyt sen kynsillä niin olisin ne viimeiset pennoset kuluttanut tähän. Itku.. :'D Ja tämä siis siks että olisin saanut sen noin kuudella eurolla sieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Alcatraz näyttää tosi harvoissa kuvissa hyvältä. Harmillisesti se myös pullossa näyttää vaisulta, ja vasta kynsillä se pääsee loistoonsa. En olis välttämättä koskaan pullon perusteella lakkaa ostanut. Toivottavasti sä saat jostain vielä Alcatrazin, se on ihana lakka :)

   Poista
 2. millä perusteella nää ei oo onnistuneet ? ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, mistähän alottaisin.. Raidat tein ihan vapaalla kädellä, joten ne ei oo suorat. Sen lisäksi vanha päällyslakka teki inhottavan paksun kerroksen ja kupli. Onnistuin vielä siistimisessäkin mokaamaan. Pikkuasioita, mut tarpeeksi suuria perfektionistille :'D
   Kiitos kuitenkin <3

   Poista
 3. Tosi kivat! Sydänniitti tosiaan on söpö :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo, ne oli syy miksi tuon hyrrän alunperin halusin :D

   Poista
 4. Ihanat! Ja Alcatraz näyttää niin kauniilta.

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniit kynnet ja aivan uskomattoman hienosti maalatut raidat, joku ei saa vinyyleilläkään noin hienoa jälkeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kattellaan mitä saan aikaan vinyyleillä, eilen nimittäin laitoin tilauksen MiNailsille :D

   Poista
 6. Ihanat! Ja ei kyllä olis uskonu et ilman vinyylejä raidat teit, on ne niin suorat :D noi sydämet sopii täydellisesti raitoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jännää, mun mielestä noi ei näytä suorilta, mut tekijä tosin huomaa aina virheet ;D Sydänniitit on rakkautta ♥

   Poista
 7. Hyvältä nämä mun mielstä näyttää. Ei millään voi sanoa epäonnistuneeksi. :)

  VastaaPoista
 8. Nää on jotenkin niiiin ihanat, kolahti muhun täysin! <3 Ja kultainen sydän on piste iin päälle. Ymmärrän että sua voi haitata nuo viivat, mutta mun mielestä ne on just passelit noihin merihenkisiin kynsiin, pieni lainemainen efekti ikäänkuin eiks niin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti, kiitos paljon! <3 Jos asiaa tuolta kannalta aattelee, niin ehkä hyväksyn laineilevat ja epäsuorat viivat :D Täytyy joskus toteuttaa seilorikynnet ja lainata näistä idea aksenttikynteen :)

   Poista