perjantai 19. kesäkuuta 2015

31 day nail challenge | Day 17: Glitter

Postauksen ilmestyessä allekirjoittanut juhlii juhannusta Sysmän suunnalla (tai ehkä vielä nukkuu näin aikaisin). Katsellaan, milloin saan postauksia tehtyä, sillä viikonloppu menee muualla ja konekin taitaa joutua huoltoon. Ainakin maanantaiksi on ajastettu postaus :)

Glitterkynsiksi mun oli tarkoitus tehdä ihan tavallinen glitterliuku, mutta vaihdoin kuitenkin suunnitelmaa. Moni muistaa varmaan, kun mun joulukalenterista jäi puuttumaan irtoglitter Tinsel Trail. Ciatélle laitoin viestiä aiheesta ja jäin ilman vastausta. Ei mitään hyvää asiakaspalvelua, joten luultavasti tänä vuonna jätän kalenterin ostamatta. Toisaalta korvauksen saamatta jääminen ei haitannut niin paljon, kun ihana lukijani Sanna lähetti mulle oman Tinsel Trailinsa. Kiitos vielä Sannalle siitä ♥


Alunperin onnistuin tekemään aika överin räpellyksen Tinsel Trailin hopeilla hologlittereillä, joten uusiksi meni se kynsi. Sen jälkeen ei oikein enää innostanut, joten päädyin asettelemaan kolme glitteriä kunkin kynnen juureen. Kivat kynnet tuli, mutta aika laimeat siihen nähden, että haasteeseen olisin voinut tehdä kunnon glitterkynnet. Tosin välillä hillittykin lakkaus on hyvä :)Sininen lakka on yksi uusista Essenceistäni ja kantaa nimeä Electriiiiiic. En tosiaan tiiä, kirjotinko nimen oikein, sillä mun silmät ei saa selvää pienestä präntistä pullon kyljessä, kun i-kirjaimia on tungettu liian monta peräkkäin. Eipä sillä väliä, koska Electriiiiiic on siitä huolimatta tosi kaunis ja näyttävä sähkönsininen.

Oikeestaan lakan ainut hyvä puoli on sävy. Koostumukseltaan Electriiiiiic on jelly, joten en saanut kärkiä täysin peittoon kolmellakaan kerroksella. Tasainen pinta tosin tuli jo toisella kerroksella, mistä plussaa. Lakassa on kuitenkin ihan järkyttävä haju. En oikeen osaa edes kuvailla sitä. Mulle harvemmin tulee paha olo kynsilakkojen hajusta, mutta tästä tuli. Vaikka kuinka haluisin pitää lakasta, siirtyy se suoraan kirppiskasaan.


Essence - Electriiiiiic
Flormar - 814

Ciaté - Tinsel Trail


Viettäkäähän kiva juhannus! :)

18 kommenttia :

 1. Tosi kauniit! Ihana sävy tuossa Electriiiiicissä, harmi jos on muuten huono. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinpä, toivottavasti joskus tulee vastaan vastaava lakka parempana ;)

   Poista
 2. Ihanat! Tinsel Trail on kyllä upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Niin on, ja oon niin kiitollinen Sannalle, joka mahdollisti mulle glitterin :)

   Poista
 3. Mahtavaa, mulla odottaa tämäkin lakka testausta Essenceltä. :D
  Ihanat kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :D No toivotaan, ettei sulle haju aiheuta vaivaa!
   Kiitos paljon :)

   Poista
 4. Yksinkertaista, mutta todella kaunista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä vähemmän on enemmän ;) Kiitti!

   Poista
 5. nätit nää on :) harmi vaan toi essence..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Se on nyt kirppiskasassa eikä vaivaa mua :D

   Poista
 6. Onpa kaunis lakkaus :) Tällainen hillitympi asettelu noilla salmiakkiglittereillä näyttää oikein viehättävältä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eka yritys salmiakkiglittereillä meni ihan penkin alle, joten päädyin yksinkertaisempaan :D Eikä kaduta, näyttää paljon kivemmalle :)

   Poista